Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
1848: Nekem Katie Bouman onnan jutott eszembe, hogy neki tapsolt a média az első feketlyukról készült képért. Valójában viszont ő csak “vezette” a csapatot, a 9000 sornyi kód nagy részét egy férfi írta, akinek nem is tudjuk a nevét.
“Vezette”: Manapság az ilyen munkahelyeken az történik, hogy egyrészt a feminista kvóták, másrészt a céges simpelés miatt a nőket magas pozíciókba helyezik, viszont a gyakorlatban csak dumálniuk kell.
A nők jelenléte a munkahelyen egyébként megváltoztatja a férfiak viselkedését. Simpelni kezdenek tőle, meg egymást taposni persze, ami hosszú távon tönkreteszi a céges kúltúrát. Az is egy megoldás lehet, hogy szegregált csak férfi/csak nő munkahelyeket hozunk létre.
Az is lehet, hogy a céges simpelés oka a párkapcsolati piac, ami ha megoldódna, nem okozna ekkora problémát a nők jelenléte, tehát ebben a kérdésben nyitott vagyok.
Azok a férfiak, akik képtelen ember módjára viselkedni egy nők közelében magukra vessenek. Valóban érett férfiak képesek nőkkel együtt dolgozni, hiszen emberként tekintenek a másik nemre, nem mint a szexuális vágyuk kielégítőjére.
Nem a nőket kéne büntetni és ellehetetleníteni, amiért léteznek, hanem a férfiaknak kéne önuralmat gyakorolnia és emberként viselkednie.
1856: Ment a zöld pacsi, bár jobb lett volna, ha leírod, hogy miért nem értesz egyet.
A nők és a munkahely egyébként egy külön téma, amiről én is elismerem, hogy keveset tudok. Azt látom, hogy a mostani a rendszer nem jó, de igazából nem tudom hogy változna, ha:
- Nemek közti egyenlőség lenne a párkapcsolati piacon - lehet a munkahelyen nem simpelnének a férfiak mert ott lenne helyette a Tinder?
- Nem lenne nő a munkahelyen - lehetséges hogy akkor is menne tovább a simpelés és taposás férfiak között is?
- Nem lenne női kvóta meg ilyen irányú nyomás - Lehetséges, hogy a férfiak viszont mivel a kígyóra hallgatnak, ennek ellenére is a női jelentkezőt vennék fel?
14:31 "És rengeteg olyan férfi is van, akinek nincs ilyen helyen keresnivalója - azokat lehet padlósikálásra kényszeríteni?"
Még épitőipari segédmunkásként is jóval többet fog keresni, mint a nők többsége... Szakmunkáról ne is beszéljünk... 36F
“azokat lehet padlósikálásra kényszeríteni”:
Lenne pár férfi akit odatennék igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!