Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Értem. Szóval önerőből jelenleg sem tudsz boldogulni, és a férfiakra vagy rá szorulva. Ennek ellenére hangosan propagálod a női felsőbbrendűséget. Egyébként apád sem fog örökké élni..
Attól még hazudik.
Hiába gyűlölködsz a hazád ellen, incelek a világ minden országában vannak és sajnos egyre többen is lesznek. Főleg a nyugati típusú országokban.
“Hű, gondoltam felnézek az oldalra, amíg a reptéren várakozok, és bár nem olvastam el minden hozzáállást, egyre biztosabb vagyok benne, hogy túl sok beteges ember van ez a világon. Jobb is, hogy elköltöztem Magyarországról, ahol ilyen gondolatok egyáltalán felmerülhetnek.”:
Ezek a gondolatok pedig főleg nyugati fórumokról származnak… csak nyugaton ugye nem az van, hogy egy fórumon irogatnak az incelek a feministákkal, hanem ott a cenzúra és a gondolatrendőrség az úr, így te nem látsz a fű alatt szerveződő mozgalomból semmit.
#164, #165
Nyilván mindenhol vannak bolond emberek, de ha szerintetek normális és elfogadható, amit ti más emberekről írtok, akkor sürgősen keressetek fel egy pszichológust. Úgy írtok, mint valami sorozatos nemi erőszakoló.
(#154)
156 ki a facom nyomja el a férfiakat? 🤣🤣🤣🤣
160 nem hazudok. A tények leírása nem hazugság, mégha a sötét incel lelkecskédnek fáj is. Fogadd el, hogy senkinek nem kellesz, mert nincsen semmi belső értéked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!