Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Szerintem lehetne ezt pontosítani. Most nyilván nagy vonalakban írtam le. De ez nem azt jelenti, hogy minden nap 10x szexelni kell. Viszont lehetne pl. egy heti minimum mennyiség, amit teljesíteni kell mindkét félnek. Így előre tudnak tervezni a párok, és igazából ez ellen szerintem csak azok a házastársak ágálnak, ahol már tönkrement a házasság és nincs szex , vagy nagyon ritka. Ilyen módon az általad kérdezett dolog is irreleváns, hisz elkerülhetjük. De számomra az a zavaró ebben az egész hisztiben, hogy kibugyog belőletek a női felsőbbrendűség, és senki nem beszél arról, hogy mi van ha a nő mászik rá a férfira, mert épp kívánja? Ami ugyanúgy erőszaknak számit jogilag.
177 nem forgatom ki a szavaidat. Kötelező szex akkor is, ha az egyik fél nem akarja, az nemi erőszak és pont.
Ilyen gondolat csak normális ember fejébe fordul meg. Az, hogy te nem veszed észre, hogy mi a baj ezzel a gondolatmeneteddel, az csak azt mutatja, hogy nem vagy sem normális, sem férfi.
És hány férfi életét tetted vajon tönkre?
A férfiak elleni nemi erőszak is ugyanolyan bűn és sajnos sokszor nem veszik elég komolyan. Viszont a kérdésed, a felvetéseid a nőkre vonatkoznak, ezért reagálnak erre a válaszolók.
Nincs olyan, hogy kötelező szex. Ezt nemi erőszaknak hívják, kövesse el bárki is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!