Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
150: Először igen, de ugye behoznánk közbe 500e nőt, akiknek nincs munkájuk..
..És aztán amikor a magyar nő látja instagrammon a korábbi incelt családdal, kertes házzal meg kocsival, majd ő is akarja ugyanezt.
Hű, gondoltam felnézek az oldalra, amíg a reptéren várakozok, és bár nem olvastam el minden hozzáállást, egyre biztosabb vagyok benne, hogy túl sok beteges ember van ez a világon. Jobb is, hogy elköltöztem Magyarországról, ahol ilyen gondolatok egyáltalán felmerülhetnek.
25/N
"Elnyomnád lényegében a női nemet, ami hatalmas nagy hiba"
Persze, hogy az. Ahogy az is, hogy a jelenlegi helyzetben a nok elnyomjak a ferfiakat.
Valami koztes megoldas kene.
40F incel
De akkor nem, ha az lesz mondjuk a törvény, hogy a mindenkori fizetése egyharmadát kell leadóznia!
Hazudsz. Semmi ilyesmiről nem volt szó, csak te próbálod ezt kihozni belőle. Gyűlölöd a férfiakat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!