Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
210, a nők negyven már eltörlőben van. A gyerekre kérhetsz apaságit, máris nem bemondásra történik a dolog, a gyermekfelügyelet is oldódik, egyre gyakrabban ítélnek apa javára, de a legtöbb apa amúgy se küzd érte.
A bírósági kivételezettség nem jogi előny, kivételezett mindenki, aki szimpatikus. Ez ellen nincs mit tenni, amíg emberi ítélet születik, mert kizárhatatlan az empátia.
210.
Nem jött be. Ha a pasi kapja meg a gyereket, a nőnek is kell fizetni a gyerektartást, majd később a rokontartást, nagykorú, de saját keresettel még nem rendelkező gyerek esetén.
Nincs gyermekfelügyeleti privilégium. A régi kor faszijai miatt van az, hogy a nő még mindig főz, mos, takarít, gyereket nevel EGYEDÜL, és emellett ugyanannyit dolgozik a munkahelyén, mint egy férfi.
Bírósági kivételezettség sem igazán van. Ha a nő bűnös, megbűntetik, ha a pasi, akkor meg jajj, de hát milyen helyes, milyen fiatal, ezzel elrontanánk a jövőjét, ne csináljuk ezt szegénnyel, meg Amúgy is, ki a f@szt érdekel, hogy megerőszakolt több nőt is....
Igen, létezik asszonytartás, amit nem a nők találtak ki.
Ha feminista jogrendszer uralkodna, akkor mindkét nemnek pontosan ugyanazok a jogai lennének meg, hiszen mint azt tudjuk, a feminizmus az az egyenjogúságot akarja elérni.
20:08 "Bírósági kivételezettség sem igazán van. Ha a nő bűnös, megbűntetik, ha a pasi, akkor meg jajj, de hát milyen helyes, milyen fiatal, ezzel elrontanánk a jövőjét, ne csináljuk ezt szegénnyel, meg Amúgy is, ki a f@szt érdekel, hogy megerőszakolt több nőt is...."
Hiteles forrást tudnál linkelni?
"214 van kezecskéd, meg telefonocskád, nem vagyok a szolgád." Jogi ügyekben nem alkalmaználak, ne aggódj...Ha jól sejtem a felvázolt súlyos bűncselekmények eltussolásában nők is szerepet játszottak, hiszen azt írtad pl., hogy a "szülők nem tettek semmit"
Mindegy, nem keresek neked statisztikákat amik szerint a férfiak súlyosabb büntetést szoktak kapni, mert van kezecskéd meg telefonocskád neked is...
217#
Hát igen, ez is elég durva tény
216 súlyosabb bűncselekményért ne is várjon kevesebb büntetést. Az, hogy kit mennyi időre ítélnek el, az lényegében azon múlik, hogy mennyire f@sz a bíró. Igen, volt rá példa, hogy egy gyilkossági kísérlet miatt lecsukott nőt fel akart menteni a tömeg, mert olyan szép (Takaoka Yuka), ahogy férfivel is történt hasonló. Most hirtelen nem jut eszembe a faszi neve, de tudom, hogy 2 nőt megölt, aztán még így is az volt, hogy jajj de ő olyan helyeeees, meg hát ezzel tönkre menne a jövője....
217 kezdetnek az incelek bármilyen módon való teljes elszigetelése lenne a jó.
219 vagy csak azért, mert te is egy.....hatalmas férfi nemiszerv vagy. Durva tény, tudom, de hát ez van.🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!