Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?
Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.
Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?
Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?
A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.
"Mármint mire megyek a kedvességgel ha pl. örökszűzen halhatok meg?"
Pl nem fognak egy utolsó sutyeráknak tartni, nem vetnek meg, nem közösítenek ki stb. Azért nem a dugásból áll az élet...
172
Oké, de ez kb olyan, mintha azon pampognék, hogy ha nem lehet saját lakásom, akkor inkább nem is dolgozom, majd elvegetálok valahogy a segélyből.
Én értem a vágyakat, de feltétlenül muszáj azt is elrontani, ami esetleg működhetne? Vagy ezt csak a Gyakorin mondják, aztán a való életben normálisabbak?
"Dehát egy anomim fórumon észt osztogató fogalmatlan gyűlölködő nőcitől mit várunk?"
Szerintem itt nem mi gyűlölködünk. Próbáljuk megmagyarázni, hogy fordítva ülsz a lovon, de hiába. Mindenkiben csak a gonoszt látod, pedig sokan jó szándékkal írtak itt neked, de mindenkit csak letámadsz.
Egyébként szerinted könnyen beszélek, mert van férjem. Képzeld, nem úgy születtem, hogy már el volt rendezve, hogy mi összeházasodunk. Sőt, a házasságunknak van egy férfi tagja is, akinek jutott nő. Sőt, a kapcsolatoknak általában van egy férfi tagja is, szóval nekik is azért valahogy csak összejött.
Az érvelésed több ponton is hibás, de tényleg feleslegesen győzködünk itt, mert csak hajtod a magadét. Hát akkor legyen, amit hallani akartál: olyan ronda vagy, soha nem fogsz dugni. Akkor most jó?
De van egy rossz hírem: ha erőszakkal akarsz megkapni egy nőt, attól az még bűncselekmény, és nem ment fel alóla sem a gondolkodásmódod, sem a külsőd.
174
Abban egyetértek veled hogy ronda pasinak is lehet nője ha odateszi magát. Egy baj van. Sok olyan ronda pasi van aki nem cmvonzódik a ronda, de még az átlagos nőkhöz se. Csak a szép nőkhöz. A kifejezetten szép csajoknak pedig nem kellünk.
"Pl nem fognak egy utolsó sutyeráknak tartni, nem vetnek meg, nem közösítenek ki stb. Azért nem a dugásból áll az élet..."
És az miért jó?
Ha nem dughatok mint más, nem viszonozzák az érzéseimet mint másnak, nem lehet családom mint másoknak akkor eleve KI VAGYOK KÖZÖSÍTVE, nem értitek?
"Én értem a vágyakat, de feltétlenül muszáj azt is elrontani, ami esetleg működhetne"
Miért ne rontanám el?
Vágyaink ki nem élése megöli a MOTIVÁCIÓT ami az egész életünk mozgató alapja. Ezután mit számít a többi dolog? Miért teperne az ember? Nem értitek ugye?
"
Mindenkiben csak a gonoszt látod, pedig sokan jó szándékkal írtak itt neked, de mindenkit csak letámadsz."
Akkor gondolom puszta jószándékból lettek irkálva a szokásos gyűlölködő kommentek ugye?
Még azelőtt hogy megjelent volna az elmebeteg troll, aki elkezdett titeket provokálni, utána persze rápörögtetek a semmire, és ment a szokásos őrjöngés. És akkor puszta jószandékból hordtok el kollektívan minden ideíró emberkét, függetlenül attól hogy mit írt? Nem kéne előadni magatokat azokután amit leműveltek, beteges gyűlölködő gazemberek vagytok semmi több.
"De van egy rossz hírem: ha erőszakkal akarsz megkapni egy nőt, attól az még bűncselekmény, és nem ment fel alóla sem a gondolkodásmódod, sem a külsőd."
Ezt írtam én is korábban, de ne zavarjon. Hiszen sikertelenségemből fakadóan én csak egy nőket erőszakoló bűnöző lehetek semmi más, tudom, femináci logika
"A ronda nők sem vonzódnak gyárilag a ronda férfiakhoz."
De még az átlagoshoz sem feltétlenül, sajnos megtapasztalhattam ezt is
A ronda nők is chadek után futnak mint láthatjuk, ha szintjéhez mért ízlése van játszi könnyedséggel talál párt valamennyi. Nekem aztán magyarazhatjátok az ellenkezőjét, hiába mert nekem is van szemem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!