Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek (vagy hívjuk, ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.

Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?

Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?

A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.

júl. 10. 16:50
 161/189 anonim ***** válasza:
12%

"Szóval lehet azért normálisan viselkedni attól függetlenül, hogy valakinek nem jön össze a csajozás."

Persze hogy lehet, szoktak is legtöbben. Csak mint láthatod: nem érdemes, egész egyszerűen önmagad megalázása ha ilyen helyzetben is jópofizol. Persze a társadalmi nyomás miatt férfiak tömegei alázzák meg magukat nap mint nap

júl. 13. 14:34
 162/189 anonim ***** válasza:
0%

A ronda a külseje miatt sikertelen, a másik pedig talán az önbizalma miatt.

júl. 13. 14:38
 163/189 anonim ***** válasza:
94%
Ha szerinted megalázó emberhez méltó módon viselkedni, akkor a mihamarabb menj el egy pszichológushoz.
júl. 13. 14:42
 164/189 anonim ***** válasza:
100%

159

Remélem, veled is hasonlóan bánnak majd, ha valaki jól megagyal az utcán. :D

júl. 13. 14:42
 165/189 anonim ***** válasza:
0%

"Remélem, veled is hasonlóan bánnak majd, ha valaki jól megagyal az utcán."

Szerencsére férfi vagyok, ha megtámadnak, búcsúzhatnak a nyomorult életüktől;)

júl. 13. 15:16
 166/189 anonim ***** válasza:
100%
Kemény vagy, bátya, mint a kád széle. XD
júl. 13. 15:18
 167/189 anonim ***** válasza:
100%

161

"Szóval lehet azért normálisan viselkedni attól függetlenül, hogy valakinek nem jön össze a csajozás."

Persze hogy lehet, szoktak is legtöbben. Csak mint láthatod: nem érdemes, egész egyszerűen önmagad megalázása ha ilyen helyzetben is jópofizol. Persze a társadalmi nyomás miatt férfiak tömegei alázzák meg magukat nap mint nap

Tudod, az emberek viselkedése feléd egy tükör. Azt kapod vissza, amit adsz. Persze vannak néha kivételek, de az erősíti a szabályt.

Én kedves vagyok az emberekkel, és jé, ők is kedvesek velem. Ez nagyon érdekes, egyszer próbáld ki.

júl. 14. 14:13
 168/189 anonim ***** válasza:
0%

"Én kedves vagyok az emberekkel, és jé, ők is kedvesek velem. Ez nagyon érdekes, egyszer próbáld ki."

Ebben nyilván van valami, de nem sokat ér. Mármint mire megyek a kedvességgel ha pl. örökszűzen halhatok meg?

Jó, szerencsére ilyen problémám nincs, de kisarkítva így néz ki a probléma. Lehúzhatom a budin az emberek kedvességét ha nem érek el a saját kedvességemmel olyan dolgokat ami az emberek enyhe többségének természetes és mindennapi. Persze nőként könnyű osztani a (nemlétező) észt, csak nem érdemes. Aki nem akar megalkudni csak hogy nektek jó legyen, az nem is fog.

júl. 14. 15:11
 169/189 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem jött be a kedvesség neked. Adtam egy tanácsot, máris kijelented, hogy nekem nőként nincs eszem.

Hm, hm. Van férjem, családom, diplomám, házam, autóm, jó állásom. Eszem ezek szerint mégsem. Lol.

Valahol el kéne kezdeni. Ha kedves vagy az emberekkel, kedvelni fognak. És nem csak olyanokkal kell kedvesnek lenni, akivel le akarsz feküdni, mert az emberek beszélnek ám egymással. Úgyis tudni fogják, hogy egy surdibunkó vagy, hiába bájologsz néha a csajoknak.

Aztán ha kedvelni fognak, akkor a szex is össze fog jönni. Ronda vagy? Hát, akkor nem a szép nőkkel kell kezdeni, hanem a rondákkal. Ronda emberek is vannak párban. Kedvesség, ápoltság, és megfelelő értékrend kellene. De persze neked hiába is magyarázom.

júl. 14. 18:10
 170/189 anonim ***** válasza:
15%

"Aztán ha kedvelni fognak, akkor a szex is össze fog jönni."

XD

Ahogy te azt képzeled

A valóság meg ugye egészen más

Dehát egy anomim fórumon észt osztogató fogalmatlan gyűlölködő nőcitől mit várunk?

Hiába kedvelnek, soha egy rendes randid sem lesz ha nem vagy elég vonzó. Nem, még rondákkal sem, rondákkal sokszor még nehezebb ismerkedni mint a szépekkel, én már csak tudom.

Aztán a férjed mellől okoskodhatsz, jól mutatja hogy semmiféle tapasztalatod nincs a témában hiszen már régen nem is ismerkedsz, ráadásul nőként hiába próbálod férfinek képzelni magadat, ha nőként gondolkozol, és a női tapasztalataidból indulsz ki

Abszolút hiábavaló

júl. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!