Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi volt az eddigi legfurcsább mód ahogy megpróbáltak felszedni titeket?
Egy rendezvényen dolgoztam, egy pasi elhívott vacsorázni. Mondtam neki, hogy van párom, nem akarok tőle semmit. Azt mondta, nem baj, neki az is jó, ha beszélgetünk, ő csak társaságra vágyik. Belementem, kajáltunk, beszélgettünk, utána szépen elköszöntünk.
Másnap felhívott azzal, hogy mindenképpen találkozzunk, mert vett nekem egy cipőt, amit oda akar adni. 😀 Kérdeztem, hogy oké, de honnan tudja, hányas lábam van? Hát azt nem tudja, csak megtetszett neki a cipő és oda akarja nekem adni. Sose tudtam meg, milyen cipő volt, pedig így utólag borzasztóan kíváncsi lennék. 😂
Nem tudom, mennyire illik ide, de egyszer rámírt egy csávó - állítólag fotós, és "kedves párom" bérelte fel őt meglepetésként, hogy csináljon rólam egy fotósorozatot. Ehhez viszont először küldenem kell magamról pár képet, de nem kell meztelennek lennie, jó fehérneműben is.
Abszolút hihető :D
Proli nyers stílus.
Mikor a semmibol kérdezi összejövünk e. Vagy másik első randin szex?
Ha akartam volna is ezzel már el is vágták magukat helyben
Utcán sétálva:
- Van tüzed?
- Nincs.
- Nem dohányzol?
- Nem.
(...)
- De telefonszámod csak van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!