Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mi volt az eddigi legfurcsább mód ahogy megpróbáltak felszedni titeket?

Figyelt kérdés
ápr. 25. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Az élettársam eladott egy fűnyírót. A vevő másnap rám írt, hogy ő vitte el a fűnyírót tőlünk és ismerkedne. Látta milyen szépen rajzolok (portrékat készítek, van pár a facebookomon) és szívesen modellt állna nekem.

Hát mondom köszi, de kihagyom.

Miért? Aktot is állna

Köszi, nem akarok hányni 🤔

ápr. 25. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
Rengeteg olyan helyzet volt, amikor leszólítottak az utcán is, hogy menjek el velük egy kávéra. Egy probléma volt, mindegyik ronda volt, túl sok önbizalommal.
ápr. 25. 20:53
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Nem kifejezett felszedés, de egyszer kb 22 évesen sétáltam az utcán egy barátnőmmel, beszélgettünk és egy kapualjban ülö öreg, elég proli bácsi odaszólt, hogy "de csinosak vagytok...mekkora melled van!". (A csinosakat mindkettőnkre értette/érthette, de a nagy mellet már csak nekem, mert a barátnőm más "berendezésű" és neki kicsi).

Marhára bejött...

Volt olyan is (30+os) aki anyukámon keresztül hívott el😂😅.

ápr. 25. 22:02
 14/17 anonim ***** válasza:
82%

Hú az anyán keresztül elhívásról eszembe jutott még egy (11es vagyok)

Anyámék elváltak 5 éves koromban, kb 7-8 éves koromig látogattam az apai nagyimat. Anyám ellen próbált nevelni és nem szerettem.

Egyszer olyan 22-24 éves koromban mondta anyám, hogy találkozott mamám szomszédjával. Érdeklődött utánam. Van-e pasim, itt lakok-e a városban, hol dolgozok stb. Szeretne velem beszélni, hol talál meg. Megjegyezte hogy amikor jártam mamámhoz mindig látott és olyan szép voltam..tetszek neki.

Akkoriban amikor látott tehát 8 voltam, ez a faszi meg olyan 17-20. Kicsit se pedofil, hogy tetszett neki egy 8 éves..meg ennyi év után is gondol rá..🤔

ápr. 26. 05:42
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

Rámír egy csávó, eleve azzal kezdi, hogy épp hokizik, nincs kedvem nézni?

A profilképemre csinálja épp.

Emiatt szó nélkül tiltottam volna, de még megkérdezte azt is, hogy amúgy épp suliban vagyok-e.

Ekkor azért megkérdeztem, hogy szerinte hány éves vagyok (a profilképem elkészülésekor 18 voltam, de fiatalos az arcom)

Benyögi, hogy 13

Én meg szépen felnyomtam a pedofil sggét a rendőrségen. Be is kellett mennem tanúnak (nem a bíróságra, hanem csak a rendőrségre) ahol a velem foglalkozó rendőr ráadásul kislányos apa volt, szóval nincs mákja a féregnek.

ápr. 26. 06:10
 16/17 anonim ***** válasza:
7%

2/15

Esetleg, az a cipős vicc, aminek, az a poénja: "Hogy, hát ezt!" 😁 Bocs. 😐

ápr. 28. 01:08
 17/17 kriszpo ***** válasza:
17%

Én csak kommenteket jöttem olvasni.

F/43

máj. 1. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!