Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is találhatok szintemhez képest magasabb kategóriájú lányt, mint ahogy húgom is talált?
Mindenre van példa.
És ha tetszik neked, hanem, a női túlsúly több férfinak vonzó. Mint ahogy az erős arcszőrzet vonzó a nők egyrészének, míg fordítva nem.
Nyugodj bele. Eleve a nők testzsír százaléka magasabb.
Mindenre van esély. Mindenkinek az a célja, hogy számára vonzó (személyiségű és külsejű) párt találjon. Vannak nők, akik a macis, vagy kifejezetten kövér férfiakat szeretik.
De, el kell tudni fogadni, ha elutasítanak, akkor is, ha sokan teszik ezt. Minél "felkapottabb" típus a zsánered, annál nehezebb dolgod lesz, hiszen, annál több a vetélytárs.
Alapvetően a átlagos 65 / 180 cm körüli férfiakat kedvelem. De simán eltudom képzelni hogy egy másik nőnek vonzó lenne egy apatestes 75 kg-os is. Így kérdező azt hiszem neked is van akkor esélyed, mint a hugodnak.
Ha extrémebb plusz van rajtad akkor viszont felejtsd el a vékony női partnert.
a 75 mióta kell hogy apatestes legyen, főleg 180 centihez!?
irtam már ezt máshova is, én 35 éves, 175 cm, 84 kg vagyok és nagyon nincs apatestem, igaz én edzek
" 175 cm, 84 kg vagyok és nagyon nincs apatestem, igaz én edzek"
De ha nem edzenél, akkor az lenne. Ismerek ilyen paraméterekkel rendelkező pasit. Ő nem sportol semmit, és igen, kifejezetten apa teste van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!