Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én is találhatok szintemhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én is találhatok szintemhez képest magasabb kategóriájú lányt, mint ahogy húgom is talált?

Figyelt kérdés
Húgom egy eléggé elhízott, viszont nála egy sokkal vonzóbb helyesebb izmos pasit talált és még jobban is keres nála, akkor egy macis férfiként is találhatok egy vékony csinos lányt vagy csak a nők találhatnak náluk jóval magasabb kategóriával párt?
márc. 30. 18:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%
Mindkettő, de ahhoz passzolnod kell hozzá, szeretnie kell téged és nem biztos, hogy életed végéig veled lesz mint a tesód esetében sem örökérvényű a kapcsolat...
márc. 30. 18:46
 2/17 anonim ***** válasza:
54%

Mindenre van példa.

És ha tetszik neked, hanem, a női túlsúly több férfinak vonzó. Mint ahogy az erős arcszőrzet vonzó a nők egyrészének, míg fordítva nem.

Nyugodj bele. Eleve a nők testzsír százaléka magasabb.

márc. 30. 18:49
 3/17 anonim ***** válasza:
38%

Mindenre van esély. Mindenkinek az a célja, hogy számára vonzó (személyiségű és külsejű) párt találjon. Vannak nők, akik a macis, vagy kifejezetten kövér férfiakat szeretik.

De, el kell tudni fogadni, ha elutasítanak, akkor is, ha sokan teszik ezt. Minél "felkapottabb" típus a zsánered, annál nehezebb dolgod lesz, hiszen, annál több a vetélytárs.

márc. 30. 18:55
 4/17 anonim ***** válasza:
Persze ha macis vagy és minimum 178 cm, meg jó szőrös tud lenni az arcod akkor igen. A szakálltól nem nézel ki úgy mint egy jóllakott óvodás. De azért oda kelleni fog a nagyon jó duma, jó ruhák, egyéb egzisztencia is.
márc. 30. 19:14
 5/17 anonim ***** válasza:
5%

Alapvetően a átlagos 65 / 180 cm körüli férfiakat kedvelem. De simán eltudom képzelni hogy egy másik nőnek vonzó lenne egy apatestes 75 kg-os is. Így kérdező azt hiszem neked is van akkor esélyed, mint a hugodnak.

Ha extrémebb plusz van rajtad akkor viszont felejtsd el a vékony női partnert.

márc. 30. 19:18
 6/17 A kérdező kommentje:
5. Nagyon kövér vagyok sajnos és egyáltalán nem férfias az arcom, nagyon nőies
márc. 30. 19:21
 7/17 anonim ***** válasza:

a 75 mióta kell hogy apatestes legyen, főleg 180 centihez!?

irtam már ezt máshova is, én 35 éves, 175 cm, 84 kg vagyok és nagyon nincs apatestem, igaz én edzek

márc. 30. 19:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, ha van is nő, akinek ez vonzó, vagy legalábbis nem taszító, más téren nagyot kéne villantanod, hogy akarjon. Ha a külsőd nagyon szélsőséges, de objektíven nézve vonzó párt akarsz, akkor valamiben nagyon toppon kell lenni.
márc. 30. 19:25
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Apatest 75 kg hát jót nevettem ezen.. Idioták.
márc. 30. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:
45%

" 175 cm, 84 kg vagyok és nagyon nincs apatestem, igaz én edzek"

De ha nem edzenél, akkor az lenne. Ismerek ilyen paraméterekkel rendelkező pasit. Ő nem sportol semmit, és igen, kifejezetten apa teste van.

márc. 30. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!