Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van meg az a jelenség hogy egy férfi abszolút nem vonzó a nőnek, nem az esete, de ahogy szépen lassan megismeri és meglátja a belső értékeit, intelligenciát, humort stb. és emiatt így megszépül ez a férfi a nő szemébe?
Ilyen nincs.
Interneten az ellenkezőjét tapasztaltam, képcsere előtt nagyon szimpatikus álom férfi utána pedig ne haragudjak de nincs kémia.
De azért legyünk barátok mert imádja a személyiségemet... Sorozatban.
Hulladék vagy ha nincs kiváló külsőd, lehet élőben más kitudja
Én inkább abban hiszek, hogy vannak emberek, akik valamilyen oknál fogva megfogják a másik nemet. Fellépés, kisugárzás, személyiség, akármi.
De ennek nincs köze a kedvességhez vagy az intelligenciához meg a jó lélekhez. Ez a dolog nem ezeknek a függvénye.
Ugyanolyan, mint a saját nemednél. Van aki szimplán nem szimpatikus, nem tudod megmondani hogy miért nem, de egyszerűen irritál ha ott van a közeledben, a stílusa, a beszéde, ahogy affektál, stb.
Meg van olyan is akivel úgy érzed mintha 20 éve ismernétek egymást, mert annyira 1 rugóra jár az agyatok. De ezt nyilván nem azért érzed, mert ő minden alkalommal becsatolja a biztonsági övét az autóban mielőtt elindul és a Wc-tetőt is szépen lehajtja miután pisilt, és szarcsíkot sem hagy nagy dolog után. Tehát nem a jó kisfiú/kislány mivolta miatt fogsz vele "rezonálni".
Másoknál biztos hiszen rengeteg ronda férfinek van nője
Én még a gondolattól is okadok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!