Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is találhatok szintemhez képest magasabb kategóriájú lányt, mint ahogy húgom is talált?
Figyelt kérdés
Húgom egy eléggé elhízott, viszont nála egy sokkal vonzóbb helyesebb izmos pasit talált és még jobban is keres nála, akkor egy macis férfiként is találhatok egy vékony csinos lányt vagy csak a nők találhatnak náluk jóval magasabb kategóriával párt?márc. 30. 18:44
11/17 anonim válasza:
#5: neked szerintem fogalmad sincs, hogy hogy néz ki egy férfi🤣 A 65/180 az egy izomtalan csontkollekció. 🤣
12/17 anonim válasza:
"De ha nem edzenél, akkor az lenne. Ismerek ilyen paraméterekkel rendelkező pasit. Ő nem sportol semmit, és igen, kifejezetten apa teste van."
Az van ha nem edzek akkor pont hogy vékony vagyok.
Túl sok a ha, ha Ghánában születtem volna most néger lennék.
13/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
183 cm magas Dicaprio kizárt dolog hogy ilyen alkattal 75 kg, ez kb 90, dezinformáció van a háttérben amit bekajáltál barátom
16/17 anonim válasza:
lányok nincsen szemmértéketek azt kell mondjam
17/17 anonim válasza:
183 centis magasságnál ez az alkat 90+ kiló, de még az is reális, ha a 100-hoz van közelebb, mint a 90-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!