Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ugyan olyan szempontok alapján keresne nőt mint ahogy a nők a férfiakat akkor mennyi esélye lenne találni egy partnert? Többi lent!
- Csak olyan nő jöhet szóba aki legalább annyit keres mint a férfi.
- Legyen jó humora.
- Legyen intelligens, normális, megbízható,hogy a férfi fel tudjon rá nézni.
- Találja ki a férfi gondolatait
- Nézzen ki jól, ne legyen elhanyagolt a teste.
- Legyen nagyon megértő és támogassa a férfit.
"Ha egy férfi ugyan olyan szempontok alapján keresne nőt mint ahogy a nők a férfiakat akkor mennyi esélye lenne találni egy partnert?"
De hisz sok férfinél pont a felsoroltak a párkeresési szempontok. Csak egy részük meg van fordítva. A nő:
- keressen relatíve jól, de azért ne keressen többet, mint a férfi
- legyen jó közönség, nevessen a férfi poénjain
- legyen relatíve normális és intelligens, de azért ne legyen okosabb, mint a férfi
- találja ki a férfi gondolatait és érzéseit (amiket sokszor maga sem ismer fel, inkább elfojt, mert arra nevelték, hogy férfiként nem lelkizünk)
- nézzen ki jól, ne legyen elhanyagolva a teste, sőt legyen minél csinosabb, vonzóbb, szexuálisan minél kívánatosabb
- legyen nagyon megértő és támogassa a férfit
Ilyen elvárásaim voltak. Kivéve a gondolatolvasás de azt tőlem se várták soha. Most terhes a feleségem a 2. Gyerekünkkel.
Annyi a különbség köztem és közted hogy én amit elvártam ugyan azt tudtam nyújtani. Így könnyen találtam társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!