Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi ugyan olyan szempontok alapján keresne nőt mint ahogy a nők a férfiakat akkor mennyi esélye lenne találni egy partnert? Többi lent!

Figyelt kérdés

- Csak olyan nő jöhet szóba aki legalább annyit keres mint a férfi.

- Legyen jó humora.

- Legyen intelligens, normális, megbízható,hogy a férfi fel tudjon rá nézni.

- Találja ki a férfi gondolatait

- Nézzen ki jól, ne legyen elhanyagolt a teste.

- Legyen nagyon megértő és támogassa a férfit.

márc. 1. 14:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#8: Egy olyan helyen dolgozom ahol a főnökség szinte csak nőkből áll és több a nő mint a férfi. Csak jobban tudom, hogy mennyi eltérés van a fizetésekben nálunk. Plusz arra nem gondoltál, hogy az az eltérés amiket felfedezni vélsz abból ered, hogy:

-Szimplán nem ugyanannyi összeget mondtak be a pozícióra jelentkezéskor, a főnökség hülye lesz a kettőt egy szintre hozni, konkrétan nem dolgoztam még olyan helyen, ahol nem verték volna az utolsó garast is a fogukhoz.

- Nem mindenkit azonos teljesítmény kategóriákba osztották be. Itt is lehetnek eltérések és az is ilyen potom 5-10%, max ha valami magas pozícióban vagy akkor szokott több lenni az emelésed, de akkor nyilván nincs is sok összehasonlítási alapod másokkal.

-Sokan a fizetésükről is hazudnak, mert hát miért is ne?

márc. 1. 15:07
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
#11 Te belelátsz néhány konkrét munkahely működésébe, de sok más munkahely működésébe nem. Másrészt te magad is azt állítod, hogy más fizetésigényt mond be egy férfi, mint egy ugyanolyan kompetenciájú nő. Ebből a gyakorlatban pontosan az lesz, hogy a férfinak ugyanazért a munkáért többet fizetnek. Harmadrészt sok szempontból egyetértek veled, ez egy sokrétű és soktényezős dolog, amiknek az emberek nem feltétlen gondolnak mögé, amikor a kliséket puffogtatják, illetve például a közalkalmazotti bértábla jelen formájában egy kommunista nonszensz.
márc. 1. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
9%

#12: Azért senki nem felel, hogy te mit mondasz be. Ha a nők hajlamosak kevesebbet bemondani, akkor ez van. Nem is értem miből gondolja valaki, hogy majd olyan jó fej lesz a munkáltató a férfiakkal és megfizeti őket jobban mint a nőket, mert miért is ne. Ez csak is rajtad múlik.

Egyébként nehogy azt hidd, hogy sok különbség van A munkahely és

B munkahely között. Típusok vannak inkább, tehát nem mindegy, hogy multiról vagy egy kisebb magyar vállalkozásról beszélünk vagy ahogy említetted, közalkalmazott vagy. Igazából csak az a különbség itt is, hogy mennyire dolgozol éhbérért vagy sem, a nemek között úgy általában nincs különbség, ha én most tanár vagyok, ugyanúgy szívok mint a többi velem egy fizetési kategóriában lévő nő nemű tanár. De ettől még képes vagy TE is befolyásolni valamilyen mértékben, hogy mennyi fizetést fogsz kapni (nyilván nem minden esetben, de ha multihoz jelentkezel, ott biztosan). Az már megint más, milyen mértékben.

márc. 1. 16:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, mit vártok el/mit nem vártok el.

Hanem hogy mit (nem) tudtok nyújtani...

márc. 19. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:

amikor elfogynak a feministák érvei, akkor jön a végső érv, a mitt tudzs nyújtani%!!44

[link]

márc. 19. 21:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem fogyott el semmi, ez volt az első válaszom a kérdéshez, és sértő szándék nélkül írtam.

De aki akar, mindenben talál hibát...

márc. 19. 22:22
 17/19 A kérdező kommentje:

A nők a testi adotságaikon kívül, punci, cici, szex, milyen pozitív dolgokat tudnak nyújtani?

Mert a kedvesség, őszinteség, önzetlenség, kiszámíthatóság, türelem, megértés sajnos nagyon sok nőből hiányzik.. mert csak a külsőségekre fektetik a hangsúlyt és ezzel akarnak mindent elérni.

Tisztelet a kivételeknek!

márc. 20. 08:32
 18/19 anonim ***** válasza:

"A nők a testi adotságaikon kívül, punci, cici, szex, milyen pozitív dolgokat tudnak nyújtani?"

Aki élt hosszútávú kapcsolatban, vagy jelenleg isbabban él, az valószínűleg tudna pozitívumokat.

A gond ott kezdődik, hogy sokan el se jutnak idáig, mert alkalmatlanok (hangsúlyozom, hogy NEMTŐL FÜGGETLENÜL.)

márc. 20. 09:51
 19/19 anonim ***** válasza:

17: de ez a férfiak nagy részéből is hiányzik (és azért abból sincs sok, aki pénzt hajlandó adni a nőre, pedig azon megy a vekengés, hogy jaj, a nő elveszi a pénzt). Mindkét nemnek nehéz normális párt találnia - ezért kell okosnak lenni, amikor párt keresünk. Sok férfi is addig jut el, hogy az elsődleges dolog, ami alapján keres, a cici meg a popsi, meg a divatos külső, aztán csodálkozik, hogy a nő felszínes.

Ugyanannyi nő van, akiben vannak plusz jó tulajdonságok, meg kedves, aranyos, empatikus, mint férfi. Én pl. nőként jól keresek, eltartom magam, művelt vagyok, lehet velem jókat beszélgetni, gondoskodó vagyok (kiv. főzés, abban nem vagyok a topon, azt bevallom), nyitott vagyok a másik hobbijaira bizonyos kivételekkel, nem vagyok kényes. És nem egy hasonló nőismerősöm is van.

márc. 25. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!