Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szempontok alapján keres szeretőt egy kapcsolatban élő férfi?
Ez a férfitól függ. Minden férfi más.
- van, akinek a külső a legfontosabb
- van, akinek annyira nem elég az otthon kapott szex, hogy bárki jó neki, aki nem túl öreg és p...i van a lába között (láttam én férfiakat olyan gyönyörű feleségek mellett olyan kis ronda telepi k...kkal elmenni csak azért, mert az felajánlkozott, a feleség meg 1 hónappal terhesség után még nem kívánta...)
- van, akinek a fiatalság a lényeg (engem anno pl. fűzögetni próbált volna egy távoli 50es ismerős egy esküvőn 21 éves koromban... a szintén 50es felesége objektíven jobb nő volt akkor, mint én 21 évesen... vékonyabb, jobb alakú, szebb arcú... de vhogy a pasinak az volt a lényeg, hogy itt-ott feszesebb bőr, ránctalan pofi)
- van, akinek az a lényeg, hogy nyalják a talpát, körbeugrálják, mindenféle istencsászárnak elmondják (unokatesóméknál pl. elkeztek építkezni, a kedves férje minden munkát az ő nyakába lőcsölt úgy, hogy mindketten ugyanannyit dolgoztak, aztán csodálkozott, hogy a hullafáradt felesége nem ugrálja körbe minden este... aztán simán megcsalta egy sokkal rondább kis libával, aki nyalta a talpát, amiért meghívta pár koktélra... ja, a legjobb, az építkezés a férj ötlete volt, és unokatesóm anyósáék mellett...)
- van, akinek az számít, mennyire tartja a nő a száját / mennyire rizikós, hogy borítja a bilit (ezért pl. prostit vagy szintén házas nőt keres)
- van, hogy az a lényeg, hogy szexuálisan ezt meg azt meg lehessen tenni a nővel, mert a felesége / barátnője ezt meg azt nem akar csinálni (pl. szopás, anális, hármas stb.)
- "változatosság"
Én azért keresek mert a kapcsolatban nincsen évek óta. De vannak gyerekek lakás sok dolog ami közös.
Én meg 40eskent igenylem a szexet.a feleség meg nem igényli.
Van hogy van szeretőm van hogy nincs. Most nincs sajnos
2-es nagyon jól leírta a szempontokat. Nekem is ez a tapasztalatom.
Még annyi, hogy van akinek a beszélgetés is fontos, hogy úgy hallgassák meg, ahogy a feleség nem, mert mondjuk nem kritizálják, mint adott esetben a feleség, tehát kisírhatja a nő vállán magát, hogy neki milyen nehéz az élete. Adott esetben feleségről panaszkodás is megy.
1) megbizhatosag
2) kisugarzas
3) hasonlo vagyak
#8 minden csinos nő álma vagy.
ja. Nem.
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!