Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?
Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.
Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?
Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?
A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.
139
Nekem nem tetszenek az átlagos nők. Ha nem lesz szép barátnőm akkor maradok szingli életem végéig.
141
Ez a te döntésed. Csak akkor ne siránkozz itt, hogy miért ilyenek a nők.
142
Miért baj ha egy ronda pasinak csak a szép nők tetszenek, és szép barátnőt szeretne. Ezt magyarázd el.
143
Nem baj, csak ne hisztizz, hogy a jó nőknek meg jó pasi kell.
146
Nem, objektive nem volt ronda pasim. Hogy másnak mennyire jóképű, nem tudom, engem meglehetősen vonzottak.
147
Egy ronda pasi mivel tudná nálad kompenzálni a külsejét, vagy csak úgy alapból egy szép nőnél?
110-es: "Na, csak kibújik a szög a zsákból. 😂"
112-es: "A férfiak már sajnos nem hisznek az erőszakban, még akkor sem ha nem találtak ki ennél hatékonyabb módszert a nők és más állatok betörésére eddig." "Beteg femináci agyadban." "Semmi hiteletek nem maradt feminácik."
De még mennyire, hogy kibújt! Ilyen szintű gyűlölettel, frusztrációval túlfűtve neked se maradt túl sok hiteled 2 pipás, ami a tárgyilagos véleményalkotást illeti. Először azt hittem, szimplán korrektségből védted meg 40 fincelt és a többi incelt, hogy nem mindegyikük erőszakolós. Eddig számomra tök rendben is volt a mondandód, hisz valóban voltak olyan incelek itt, akik elítélik az erőszak bármilyen formáját, így kollektíve nem jelenthetjük ki, hogy mindegyikük erőszakolna, ha tehetné. De amint ezeket a mondatokat, feminácizást, meg kollektíve a nők állatnak nevezését megláttam, ezen a ponton valóban kibújt a szög a zsákból, te pont ugyanazt csináltad, mint amit sérelmeztél: egy egész nemet sértettél meg ezzel az állatozással, de azt kikérted magadnak, hogy minden incel erőszakolna, ha tehetné (akik ráadásul csak a férfiak egy csoportja, nem az összes férfi).
Mellesleg szerintem azt az álláspontot is gusztustalan védelmezni, hogyha egy férfi bántalmaz/megerőszakol egy nőt, akkor más férfi ne siessen a segítségére, vagy nem tanúskodjon. Hát, szerintem meg fel se kéne merülnie, hogy ne segítsünk egymásnak egy ilyen durva helyzetben. Igaz, bennem nincs is ez a döbbenetes gyűlölet, ami sajnos sokakban igen.
F
Ja, és ezt még nem is olvastam tőled, amikor az előző kommentet írtam:
"de azért megnézném hogy kúrják szét femináci barátainkat, vagy hogy kell megnevelni a nőket."
Hányinger, öcsém 🤮 Remélem, reggelre eltüntetik ezt az undormányt a Moderátorok. Ja, és már megint kollektíve nőket említettél, miközben ugye a kollektív megbélyegzést kikérted magadnak az incelek kapcsán... (lásd előző kommentben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!