Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek (vagy hívjuk, ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.

Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?

Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?

A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.

júl. 10. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/189 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen leszarom az erőszaktevők és szexuális zaklatók pici lelkének fájdalmait.

Majd ha őt molesztálja egy szegény, magányos, nála kétszer nagyobb meleg férfi, akkor meglátjuk, mennyire lesz vajszívű.

júl. 10. 16:53
 2/189 A kérdező kommentje:

1-es, ez oké, de úgy érzem, hogy te nem vagy incel.

Vagy tévedek?

júl. 10. 16:54
 3/189 anonim ***** válasza:
87%
Hulladék az ilyen.
júl. 10. 16:58
 4/189 anonim ***** válasza:
88%
A molesztálók általában pont ilyen okokból erőszakoskodnak a nőkkel. Teljesen mindegy egyébként, hogy miért teszi, nincs joga hozzá.
 5/189 anonim ***** válasza:
10%

"azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt"

Szia, olasz stylist! Jo, hogy ujra itt vagy a fantaziaiddal....

Amugy nem, en sosem taperoltam le a crush-jaimat, ugy szerettem volna taperolni, ha o is beleegyezik, de arra nem kerult sor.

"nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt"

Sosem voltam olyan helyeken, ahol reszeg lanyok voltak. Foleg, hogy en ugy szelektaltam a crush-jaimat, miszerint inkabb olyan nokkel ismerkedtem, akik nem jartak bulizni, nem ittak.

"leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz"

Exit, stage left. Ezt javaslom a kollegaknak. Egy kepzeletbeli ferfi kell neki, hogy megvedje.....

"nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?"

Nem. Nem lattam semmit. Oldja meg a no maga, hiszen #strongindependentwoman, nem? :)

40F incel

6/189 anonim ***** válasza:
87%
Lol, az önállóság ezen túl azt jelenti a nők esetében, hogy őket nem illeti meg az igazságszolgáltatás? XDDD
júl. 10. 16:59
 7/189 anonim ***** válasza:
9%

Nincs igazsagszolgaltatas, csak jogszolgaltatas. Az igazsag szubjektiv, mindenki sajat maganak szolgaltatja.

Amugy megilleti. Vonultassa fel a bizonyitekait, es kesz. De engem, mint kivulallot, ne vonjon bele.

40F incel

júl. 10. 17:08
 8/189 anonim ***** válasza:
85%

7

Tehát ha mondjuk téged elgázolnak, akkor a szemtanú szintén ne tegyen vallomást? Vagy ez csak a nőket nem ilelti meg?

júl. 10. 17:10
 9/189 anonim ***** válasza:
7%

A szemtanu eldontheti, hogy tesz, vagy nem tesz. Ha nem tesz, az az o szuveren dontese.

40F incel

júl. 10. 17:12
 10/189 anonim ***** válasza:
84%
A francnak írod oda folyton hogy 40F incel. Töröld már magad innen.
júl. 10. 17:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!