Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?
Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.
Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?
Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?
A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.
"Ha ellenkezőjéről tanúskodó kommentet írtál, akkor nem neked szól."
Nem fogadom el, mi az hogy nem nekem szólt? Az hogy (ahogy eddig is) te erőszaktevő gazemberekkel azonosítod a csajozásban sikertelen férfiakat az nagyonis nekem (is) szól. Márpedig itt kollektíve folyik a köpködés és gyalázkodás, válogatás nélkül.
Így a szavaid éppúgy szólnak nekem mint a nőt szexbábunak képzelő hülyegyerekeknek. Nem képezhetsz kivételt, mert nem egy konkrét személyről gyalázkodsz, hanem a kérdésben megjelölt társaságot gyalázod. Ez nem jutott el a tudatodig?
Ne hazudozz.
A jelenleg ide minősíthetetlen kommenteket író 2 embernek szólt.
"A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről."
Ez is nekünk szólt, aztán mégis miket hordasz itt össze?
Te ne hazudozzál már légyszives!
Mert jópár kommentet tudok még 800x bemásolni neked
"Akkor ne éljetek."
Ez ugye mégis mire volt válasz?
Á megvan, hát arra hogy a férfiak hogy képesek élni. Akkor dögöljenek meg, ez ugye akkor minden férfinak szól.
Szóval kollektíve férfigyűlölő is vagy, szavaid által bizonyítva
"Azt szeretné, ha visszaállna az üdvös régi világ, csak mert ő egy puhos testű, kívül-belül undort keltő, empátiahiányos g_eci. Röviden."
Aztán előtte ugyanő:
"A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről"
Kérdező amúgy rohadtul ellene vagyok a nemi erőszaknak, de ha tudom hogy téged erőszakolnának meg, én nagyon jót röhögnék rajta.
Nem társulnék be, de istentelenül élvezném látni ahogy szétrakják a férfigyűlölő seggedet
Semmi gond, incelek! Figyeljetek jól: incelek vagytok és ez a ti hibátok. Nem! Nem! Nem másé. Nem a hajdani osztálytársaitoké, tanáraitoké, szüleiteké, munkatársaitoké, nem is a nálatok jobb férfiaké, vagy a nőké általában. A TI hibátok. Egyedül a tiétek. Ti vagytok a felelősek az incelségetekért. Azért nem érdemeltek párkapcsolatot, mert benyeltétek az incelséget és a debil incel eszméket, a pill-baromságokat és hárítjátok a személyes felelősséget a kudarcaitokért. Folyton másra mutogattok, mikor a hiba bennetek van. Igen, ti tehettek róla. Miattatok van. És az a legröhejesebb, hogy tehetnétek ellene, méghozzá bármikor. De nem teszitek, mert soha, semmit sem vagytok hajlandók tenni magatokért, csak hisztiztek és rinyáltok. Ez is a ti döntésetek, a ti felelősséghárító viselkedésetek, az önsorsrontó tevékenységetek, a ti hibátok. Mert miattatok van, hogy ide süllyedtetek. Magatokat ástátok ilyen mélyre. És ezért senki más nem felelős, csak ti magatok.
Tehát, nézzetek rám incelek, vegyetek mély levegőt és érezzétek át úgy igazán mélyen: a ti hibátok. És senki másé.
69
Te elmebeteg! Senki nem jön össze olyannal, aki nem tetszik neki.
Ti sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!