Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?
Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.
Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?
Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?
A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.
100#
Nem rólad volt szó, terólad tudjuk hogy elmebeteg vagy, már volt itt pár megnyilvánulásod a kérdésnél.
De te csak egyetlen pszihopata vagy itt, míg jópár másik férfi másképp nyilatkozott.
Aztán kiből fognak kiindulni?
A magányos pszihopatából vagy a többi egészségesen gondolkodó válaszolóból. Hát sajnos a magányos félkegyelműből
"40f incel konkrétan leírta, hogy egyszer lefogott egy nőt és belevágott a hajába. Hogy most ez valóban megtörtént vagy sem, azt nem tudom, de ezt állítja magáról"
Megtortent. Es az elozmenyekrol nem csacsogsz? :)
40F incel
103
Na, bevallotta... Most már elhiszitek, vagy még mindig kitaláció?
Es akkor meg is eroszakoltam, vagy mi? Olyat en nem tennek....
40F incel
#5 "Szia, olasz stylist! Jo, hogy ujra itt vagy a fantaziaiddal...."
Hát Sandokan, már megint rossz embert b.szogattál :D Itt vagyok tigrisem, most mondd mit óhajtasz, a kérdést nem én írtam ki. Ne lottózz és ne menj detektívnek, túrd csak a földet ezután is, az való neked 🫶
Ami meg a fantáziálgatást illeti, abban te vagy erős. Múltkor leszbikus voltam, aztán az aszcendensem és holdam alapján böriben láttál a jövőben :D Remélem ma is kitalálsz valami szórakoztatót mert én ezt nagyon élvezem hogy ennyire a megszállottam vagy, tudod, az oroszlán aszcendens ☺️👑
"Na, bevallotta... Most már elhiszitek, vagy még mindig kitaláció?"
Az állítás miszerint ő erőszaktevő, akárcsak minden incel-féle férfi, még mindig kitaláció marad igen
Sajnos, hiszen esetetekben jól rátok férne némi (és nem nemi) erőszak, hiszen megnevelve nem lettetek. Ezt jól bemutattátok itt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!