Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek (vagy hívjuk, ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.

Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?

Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?

A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.

júl. 10. 16:50
 131/189 anonim ***** válasza:
3%
Mi ronda férfiak szép barátnőt szeretnénk, de nem kellünk nekik mert nem tetszünk. Mit kellene tennünk? Örülni neki?
júl. 11. 21:16
 132/189 anonim ***** válasza:
94%
Én meg budai villát szeretnék, de valahogy képes vagyok felfogni, hogy az nem mindnekinek jut, és ezt elfogadva azért még simán lehet egy boldog életem. Hasonló hozzáállást javaslok.
júl. 11. 21:19
 133/189 anonim ***** válasza:
3%
Akkor mit csináljak, adjam fel?
júl. 11. 21:23
 134/189 anonim ***** válasza:
96%

133

Tedd azt, amit én... Érd be a lehetőségeiddel, és azokból próbáld kihozni a legjobbat.

júl. 11. 21:26
 135/189 anonim ***** válasza:
5%
#120 te sem :)
júl. 11. 21:37
 136/189 anonim ***** válasza:
3%

134

De nekem eddig mindig a szép nők tetszettek csak. Nem tehetek róla.

júl. 11. 21:44
 137/189 anonim ***** válasza:
12%
#129 és az miért baj ha valaki nem akar kondizni hanem más mozgást szeret? Mert ezért vagyok sikertelen. Ha még ronda az arcom szerkezete az én hibám! Az én hibám milyen génjeim vannak?
júl. 11. 21:45
 138/189 anonim ***** válasza:
95%

131

Nem, hanem felfogni a tényeket és és keresni átlagos, hozzátok hasonl lányokat. Nme pedig itt hisztizni.

133

Igen, add fel.

136

Akkor megszívtad. Nyilván a nőknek is a jó pasik tetszenek, és egy szép nő ilyenekkel is fog öszejönni. Miért is? Mert megteheti. Te meg nem teheted meg, mert nem vagy jó pasi. Ez van. Nőj fel!

júl. 11. 21:54
 139/189 anonim ***** válasza:
94%

137

Te komolyan azt hiszed azért vagy sikertelen mert nem kondizol, hanem mást sportolsz? Nagy baj az agybaj!

júl. 11. 21:55
 140/189 anonim ***** válasza:
71%

136

De abban azért egyetértünk, hogy a szép nők sem tehetnek róla. :D

júl. 11. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!