Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek (vagy hívjuk, ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.

Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?

Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?

A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.

júl. 10. 16:50
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/189 anonim ***** válasza:
3%
Mivel rondák vagyunk ezért nem is lesz. Neked se kell ronda férfi. Hiába hazudozol.
júl. 11. 20:47
 122/189 anonim ***** válasza:
84%

Édesapám és a nagypapáim mindig azt mondták/mondják, hogy jól válasszam meg milyen férfiakat engedek közel magamhoz, mert rengeteg közöttük az ostoba és agresszív alak. Az itt olvasható "a nők megérdemlik az erőszakot" típusú válaszok jól megmutatják, hogy miért érezték szükségét ennek a tanácsnak mindig is.

A férjem se nőktől, se állatoktól nem félt, ugyanakkor bizonyos férfi típustól nagyon is tart. Rengeteg az érzelmileg instabilis alak, aki ahelyett, hogy legalább egy pszichológussal kibeszélné a problémáit, sokszor inkább másokon vezeti le a frusztrációját. Erre semmilyen mentség vagy kifogás nincs.

júl. 11. 20:55
 123/189 anonim ***** válasza:
2%

Nekem volt párkapcsolatom amúgy, de nem akartam megnevelni, inkább szakítottam. De az ex nem hagy békén így átjár hozzám szexelni, ma is volt.

Szóval incel nem vagyok, csak magányos meg amúgy általában véve sikertelen a nők terén, de véletlenül sem incel

Szóval nem támogatom a nemi erőszakot már csak azért sem mert anélkül is van szex, de azért megnézném hogy kurják szét femináci barátainkat, vagy hogy kell megnevelni a nőket.

Mindkettő érdekes téma amiben sajnos nincs gyakorlatom

júl. 11. 20:57
 124/189 anonim ***** válasza:
3%
Tereled a témát. Neked nem kellene ronda férfi.
júl. 11. 20:57
 125/189 anonim ***** válasza:
92%
Persze, ahogy neked (de legalábbis a férfiak többségének) se kellene ronda nő.
júl. 11. 21:03
 126/189 anonim ***** válasza:
92%

125

Én beismerem, hogy nem kell ronda férfi. És most mit kezdünk ezzel az infóval?

júl. 11. 21:05
 127/189 anonim ***** válasza:
3%
Akkor miért támadtok minket hogy panaszkodunk vagy számon kérjük a nőket a sikertelenségünk miatt?
júl. 11. 21:07
 128/189 anonim ***** válasza:
95%

Hhee?

Mit kérsz számon rajtunk? A szuverén döntésünket?

júl. 11. 21:08
 129/189 anonim ***** válasza:
2%
Ha egy ronda férfinak nincs szép nője az szerintetek az ő hibája?
júl. 11. 21:10
 130/189 anonim ***** válasza:
96%

129

Nem, egyszerűen ilyen az élet. Az kinek a hibája, hogy nincs budai villám? A budia villatulajdonosoknak, akik nem adják ide a két szép szememért? Na kb ilyen szintű ez a kérdés.

júl. 11. 21:12
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!