Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?
Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.
Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?
Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?
A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.
90#, prostik tárt karokkal fogadnak. Ne gyere azzal, hogy drága...barátnőt "tartani" állítólag többe kerül.
Ha meg havi 15-20 ezret nem vagy hajlandó erre költeni, jólelkű, jóképű nem vagy, akkor aztán már tényleg ne vergődj a szexért a semmire.
Lehet változni, van sport, van haj beültetés, plasztika, végső soron vannak prostik.
Csak és csakis rajtad múlik, mit kezdesz magaddal.
"prostik tárt karokkal fogadnak"
Te vagy a swinger klubos, mi? :)
Amugy pont jol jott a sztorid, az Asztrologia topikban fel is hoztam peldakent a Kos Venuszra.
Viszont jo a felvetes, de en pl. nem tudnek olyan novel lefekudni, akivel nincs bizalmi viszonyom. Nekem fel kell oldodnom, es meg jobb, ha erzelmileg kotodok. Tehat az, hogy full ismeretlen valakivel lefekudjek, aki eletemben nem is lattam, nem is beszeltem vele, nem is ismerem, az nekem nem megy. Neked igen, a swingerben, de nem mindenki van ugy "bekotve", mint te.
En a crush-jaimmal akartam lefekudni, de ok nem akartak :(
40F incel
94# nagyon nem talált, nem a swingeres vagyok, évek óta nincs senkim.
Szerintem te csak trollkodsz. Neked kell a bizalmi viszony, de azért erőszakolnál, egyem a kis érzékeny erőszakolós lelkedet.
"Neked kell a bizalmi viszony, de azért erőszakolnál, egyem a kis érzékeny erőszakolós lelkedet."
Kizárólag a te beteg femináci fejedben erőszakolna, sehol nem írta hogy ő ilyet tenne.
Másold már be kérlek hogy konkrétan ez a 40 fincel hol írta (aláírt komment mind amit a pipák száma tud megkülönböztetni) hogy erőszakolna?
Aztán utána vádaskodjál!
95
Más kérdések alatt számtalanszor helyeselte a nők megerőszakolását, habár valóigaz, olyat még én sem olvastam, hogy ő megtenné.
"Más kérdések alatt számtalanszor helyeselte a nők megerőszakolását"
Hát jó sok kommentjét olvastam már, de ilyenre nem emlékszem, szóval nem valószínű.
Olyanokat viszont ír hogy nem érdekelné ha más teszi meg, nem zavarná a dolog. Dehát ez is egész más mint ilyet tenni, azért ez egyértelmű
97
De, valószínű, mivel több olyan kommentje is volt, amelyben kifejtette, hogy egy-egy esetben mennyire helyénvaló volt nők megerőszakolása.
Olyat nem olvastam, amely szerint ő maga követne el ilyesmitt, de ugye nem gondoljuk, hogy ez szívjósából van így? Gondolom csak nem akarja töröltetni minden válaszát. Ha büntetlenül megtehetné, biztosan bántalmazna nőket. (Ahogy elmondásai alapján meg is tette már, igaz, nem szexuálisan.)
97#
Hiteltelen hazudozás, semmi nincs mögötte. Annyi mindent híresztelnek róla aztán azok fele sem igaz, nyilván nem ismerik.
Csakhát egy ismert gyks arc, akin keresik a támadási felületet, aztán ha azt nem találják meg akkor bekamuzzák. Ettől nem lesz igazatok.
Konkrét idézetek, konkrét linkek kellenek az ilyen állítások mellé nem a szokásos femináci sárdobálás.
Semmi hiteletek nem maradt
99
Rendben, majd pont azzal fogok időt tölteni, hogy kikeresek egy ezeréves kérdést.
40f incel konkrétan leírta, hogy egyszer lefogott egy nőt és belevágott a hajába. Hogy most ez valóban megtörtént vagy sem, azt nem tudom, de ezt állítja magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!