Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek (vagy hívjuk, ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.

Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?

Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?

A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.

júl. 10. 16:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/189 anonim ***** válasza:
30%
Én a jóképűtől jó távol állok. Vagy nekem attól még össze kell tudnom jönni szép nőkkel? Így nem könnyű.
júl. 10. 21:50
 72/189 anonim ***** válasza:
88%

71

Nem, de olyannal sem, akiben semmi vonzót nem látsz.

júl. 10. 21:53
 73/189 anonim ***** válasza:
80%

"A szemtanu eldontheti, hogy tesz, vagy nem tesz. Ha nem tesz, az az o szuveren dontese."

Rosszul tudod. A tanúvallomásra kötelezhetnek. Ha behívnak tanúnak, az akkor nem a te döntésed. Kivétel, ha hozzátartozóról van szó.

júl. 10. 21:57
 74/189 anonim ***** válasza:
92%

74

Meg is erdemlitek. Igazából azt is, hogy meleg kanok eroszakoljak a hozzád hasonlókat.

júl. 10. 22:20
 75/189 anonim ***** válasza:
4%

Ha egy kigyúrt alfahím csap rá a nő seggére, akkor többségük szobára megy vele utána, ha egy incel, akkor fuj, perverz, rendőrt!

Szánalmas.

júl. 10. 22:35
 76/189 anonim ***** válasza:
6%

Hasonló kettős mérce megy a dizsiben is.

Magas, vékony pasi hátulról elkapja a tánctéren vonagló lánykát, az hátrafordul megnézni magának és ahelyett, hogy lekeverne neki egyet a pofájára, lelkesen dörgöli hozzá a seggét.

A magamfajta normálisabb alacsony pasi meg a pultnál kulturáltán próbál ismerkedni, erre válogatott szitkok közepette küldenek el a halálba.

júl. 10. 22:51
 77/189 anonim ***** válasza:
79%
Én incel vagyok de elítélem az erőszakot.
júl. 10. 22:59
 78/189 anonim ***** válasza:
90%
Bizony, Frodo, egy nő eldöntheti, kivel szexel. Hallatlan.
júl. 10. 23:00
 79/189 anonim ***** válasza:
15%

79#

Én ha a felét engedném meg magamnak, mint ezek az életcsászárai menőgyerekek, akkor jobb esetben csak a biztonságiak hajítanának ki, rosszabb esetben rámhívnák a rendőrséget.

Burjánzik a tahó viselkedés, mert a nőknek szemlátomást ez jön be.

júl. 10. 23:09
 80/189 anonim ***** válasza:
96%
Hogyha édesanyádat vagy húgodat választaná valami véglény a mezőn, akkor is így gondolnád? Vagy ha lenne feleséged és őt kívánná meg valaki és felcsinálná a mezőn, mert éppen úgy tartotta kedve, az is rendben van? Vagy csak addig tetszik amég te erőszakolhatsz? Nem normális állat.
júl. 10. 23:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!