Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek (vagy hívjuk, ahogy akarjuk, társkeresésben teljesen sikertelen, magányos férfiakra gondolok), ti hogyan értékeltek ilyesmi viselkedéseket egy társkeresésben szintén sikertelen férfitársatokról?
Olyanra gondolok, hogy egy társkeresésben sikertelen férfi azért taperol le egy nőt, mert egyetlen egyszer ő is szeretne érezni egy feneket a keze alatt, vagy ha nagyon erősen kihasznál egy részeg lányt, akiről tudja, hogy nem szűz, sőt, volt már jópár férfival, és úgy gondolja, hogy egy újabb szex csak egy strigula lenne neki, esetleg olyannal, akit leráznak a nők azzal a szöveggel, hogy "van párom", akkor bizonyítékot kérnek, és beolvasnak a nőnek, ha nem igaz.
Szóval, ti erkölcsileg hogyan ítélitek meg az ilyesmit, ha az adott férfi azzal magyarázza, hogy az örök sikertelenség miatt már kifordult magából, és azért tesz ilyeneket?
Vagy ha mondjuk szemtanúja lennétek ilyesminek, és a nő rendőrségre vinné az ügyet, akkor hajlandóak lennétek tanúskodni a férfi ellen, a nő javára?
A kérdésem nem provokatív, egymást fikázása nélkül szeretnék valódi eszmecserét, és kíváncsi vagyok TÉNYLEGESEN arra, hogy az itt jelen lévő "incelek" hogyan gondolkodnak az ilyesmi kérdésekről.
De sokakat kenyszeritesz, hogy onkentelen colibatusban eljenek.
40F incel
#36, én életemben 2x voltam számomra vonzó férfival, évek óta nincs senkim, mégsem követelem, hogy a chadek vagy kik jöjjenek össze velem, mert szegény nekem szükségem van kielégítő szexre.
Tudjátok már méltósággal viselni a szex hiányát, vagy változzatok meg, hogy kelljetek a nőknek.
"neked viszont úgy tűnik nem probléma az ilyesmi"
Szerintem probléma neki, mert ha nem volna nem tudna ide irogatni.
Tudtommal a maláj börtönökben sem szeretik ha a rab netezik a telóján
"évek óta nincs senkim, mégsem követelem, hogy a chadek vagy kik jöjjenek össze velem, mert szegény nekem szükségem van kielégítő szexre."
Hagyjad már magadat a szüzi dumákkal!
A szex neked mindössze egy pár percre van valami chaddel, a tinder és hasonló applikációk révén. Ha meg nem használod, akkor nem is akarsz senkit, akkor meg azért nincs okod kioktatni azt aki nem akar egyedül és szex nélkül lenni
"életemben 2x voltam számomra vonzó férfival"
En osszetennem az osszes kezem-labam, ha eletemben 2 vonzo no lefekudne velem.....
40F incel
Akkor ne éljetek.
Vagy fizessetek prostinak.
"A szex neked mindössze egy pár percre van valami chaddel, a tinder és hasonló applikációk révén." Gondolod te. Igen, jelentkezők lennének, de nem olyanok, akik megmozgatnak külsőre. Abból meg kinőttem, hogy jó, legyen, nem baj ha nem tetszik annyira.
Hatalmas incel téveszme, hogy az igazán vonzó pasiknak bárki jó, csak lyuk legyen. Valahogy kifelejtitek a képletből, hogy a azok is a top nőket keresik.
Egy nem csodaszép nőnek ugyanúgy nehéz vonzó pasit találni még szexre is mint nektek jó nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!