Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összességében a feminizmusnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?

Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 18:54
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/420 gago77 ***** válasza:
0%

"Ez a rövidítés nagyanyáink korában volt divat, te nagyokos."

Ja, mert a feminista blogban ezt írták, akkor ez már így is volt igaz? Ez

Nekem 3 nagyim volt akik sokat vigyáztak rám, plusz nővérem keresztannya, aki szintén nagymama korban volt már. Mindet ismertem, szerettem, sokat vigyáztak rám. Soha egyik sem említett semmiféle HTB-t, pedig sokat hegyeztem a fülemet mikor a felnőttek beszélgettek, elhiheted.

Ez is csak engem erősít, miszerint: a TV-n, idióta közösségi hálón felcseperedett nemzedékeknek minden baromságot be lehet adni. Nna, hát ez is egy ilyen baromság Hölgyem! :D

2024. febr. 20. 21:11
 162/420 anonim ***** válasza:
56%
Nem leszek megsértődve #160, mert leszarom, mit gondolsz és igazából a törtetőcafka nem egy sértő kifejezés, csak idióta. Egyébként azt írtam, hogy olyanok voltak, nem azt, hogy azok voltak, mellesleg nem tehettek róla, nem ők választották. A férfiak kényszerítették őket rá.
2024. febr. 20. 21:20
 163/420 gago77 ***** válasza:
9%

"A gyereket ugyanúgy nevelheti az apja is. "

Igen, 7-8 éves korától jobb is ha az apja neveli.

De addig ideálisabb ha az anyja neveli. Így volt évezredekig, míg a feminista idiotizmus kitalálta hogy lehet ezt máshogy is...

Sokmindent lehet. Lehet melegeknek is gyerekük most már nem egy országban. Ettől még nem lesz egy idális felállás. És nem lesz túl előnyös sem a gyereknek.

De a legnagyobb baj nem ez, hanem hogy a mai világban SENKI nem neveli a gyereket. Odabaccák neki 3-4 éves korában a gyerektáblagépet, amit nagyobbacska korában követ egy komolyabb, majd jön az okostelefon. Püff...

És hány olyan anyukát látni, aki pici babával, vagy kisgyerekkel mászkál és látszik h kb le se xarja a gyerekét, egyfolytában a telefont nyomkodja... Ez gyereknevelés? Ja, bocs, nem tudtam. :D

2024. febr. 20. 21:23
 164/420 gago77 ***** válasza:
15%

"Igen, 7-8 éves korától jobb is ha az apja neveli."

Ja, igen, ezt fiú gyerek esetében értettem. Lánygyerek esetén jobb ha az anyja neveli továbbra is. Ezt persze mondani sem kéne, de itt elég sok a GYP-s HTB-fóbiás femináci bula, amint látom, ezeknek nem árt a szájukba rágni! :D

2024. febr. 20. 21:26
 165/420 anonim ***** válasza:
68%
Nyilváán jobb, hát ki fogja megtanítani, hogy jó házicsicska legyen belőle, nem?
2024. febr. 20. 21:29
 166/420 A kérdező kommentje:

Csak most volt időm elolvasni a válaszokat...

Hogy jutottunk el a feminizmus párkeresésre tett hatásától a gyerek nevelési témához?

2024. febr. 20. 21:29
 167/420 anonim ***** válasza:
15%

162-es, "azt írtam, hogy olyanok voltak, nem azt, hogy azok voltak"

ilyen szánalmas önmosdatást egy incelnek se néznének el 😅

Mellesleg nem lennék se az anyád, se az apád... "férfiak erőltették rá" xD rohadt jó! ekkora tudatlan férfigyűlöletet, te jó ég?! Se történelemmel, se biológiával, se a kapitalizmussal nem vagy tisztában... ignorancia az egyik legveszedelmesebb rákfenéje az emberiségnek, annyira tökéletes egyede vagy ennek.

2024. febr. 20. 21:44
 168/420 anonim ***** válasza:
66%
Történelemmel te nem vagy tisztában szerintem. A biológiához meg csak annyi köze van a dolognak, hogy ja, a nők képesek a szülésre szóval akik akarnak gyereket, ott nyilván a nő fogja kihordani a gyereket. Csak régen ilyen nem volt, hogy akar-e gyereket, hanem az kellett és pont. Az se volt baj, ha az anya beledöglött a szülésbe, csak legyen utód, nő meg majd lesz másik, amelyik megint szülhet. Vagy te milyen alternatív történelmet ismersz, ahol minden szipiszupi volt, a nők élete csillámos rózsaszín boldogság volt? Ja, semmilyet, csak azt a részt leszarod, az a rész érdekel, hogy a férfiaknak habzsidőzsi volt az élet minden téren ergó minden jó volt régen.
2024. febr. 20. 21:51
 169/420 anonim ***** válasza:
24%

Habzsidőzsi a férfiaknak?! xD és aláírod megint, hogy ignoráns vagy és tudatlan. Régen se volt habzsidőzsi. Sőt.

A biológiáról tartott felszínes kis írásodról nem is beszélve... tényleg csak ennyi a biológiára való kitekintésed? Nők tudnak szülni és ennyi?!😅

Remélem a következő kommented is hasonló módon lesz férfigyűlölő toxic fröcsögő komikus.

2024. febr. 20. 21:59
 170/420 anonim ***** válasza:
19%

162:"A férfiak kényszerítették őket rá."

Mindig meglep, hogy van még aki megeszi ezt a hülyeséget. Persze a Föld is lapos egyesek szerint és gyíkemberek irányítják a HARP-al a világot.

A népesség kb. fele mindig is nőkből állt, nagyobb háborúk után pedig volt, hogy a 2/3-a is. Ennyit a kényszerítésről. Ja és ami úgy néz ki mint egy kacsa, úgy is viselkedik, mint egy kacsa, az tényleg kacsa és nem csak kacsának tűnik.

2024. febr. 21. 15:15
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!