Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi összességében bejön, jóképűnek látjátok, de mégis láttok a tekintetében valami negatív dolgot, akkor még randiznátok vele?
Figyelt kérdés
Jóképű a srác, de a tekintetét sunyinak találom és van valami negatív ellenérzésem mégiscsak.2022. jún. 3. 19:23
1/8 anonim válasza:
Ha negatív érzéseid vannak vele kapcsolatban, akkor nem biztos, hogy erőltetni kell.
2/8 anonim válasza:
Nem, én így nem szoktam. Tudom miről beszélsz.
4/8 anonim válasza:
Hát ha még semmit nem tudnék róla, lehet azért adnék neki egy esélyt.
Bár sokszor ezek az első benyomások helyesek...
5/8 anonim válasza:
(Már csak azért is, mert sokszor van, hogy pszichopaták, nárci emberek elképesztően jó első benyomást tesznek, kedvesnek, cukinak tűnnek, aztán mégis kiderül, hogy szemetek... Lehet ez fordítva is működik...
#4 voltam)
6/8 anonim válasza:
A megérzéseimre szoktam hallgatni. Ha valami miatt "offosnak" érzem a srácot, akkor akármik is az észérvek, nem tudnék felszabadultan ismerkedni vele.
Még sosem tévedtem, egyébként.
7/8 anonim válasza:
Nem, ez egy megérzés, és azokra hallgatni kell. Nem szoktam azzal tovább randizni, akinek a személyében bármi kétségem felmerül, és igen a szemben sok látszik. Egyszer tovább randiztam egy ilyen esetben kísérletként és nem tudtam neki megnyílni jó pár randi után sem. Utólag ki is derült hogy gonosz volt.
8/8 anonim válasza:
Ez a bajotok, hogy rögtön elvisz titeket a külcsín. Lehet hogy ez is lesz a vesztetek, de megérdemlitek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!