Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Hogy reagálnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Hogy reagálnátok, ha odamennék hozzátok az utcán, és elkérném a számotokat mondván, hogy nagyon vonzóak vagytok?

Figyelt kérdés
tegnap 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

"Köszönöm, de nem szeretném megadni."

Egyébként férjnél vagyok, de még ez sem tartozna rád. Legalább valami beszélgetésbe elegyedj bele előtte. Volt már, hogy valaki teljesen random (valószínűleg kamu) indokkal (talán hogy hol kell leszállni valamihez), megszólított a villamoson, aztán szóba elegyedett velem, és végül beszélgettünk vagy 10-20 percet. Annak a végén már azt mondom természetesen hatott a kérdés. De elsőre ezzel kezdeni szerintem teljesen felesleges.

tegnap 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Számomat? Hát max a nevemet, hogy aztán írhass Messengeren.
tegnap 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Legfeljebb 1% esély van rá, hogy megadja valaki a számát egy ilyen leszólításra - HA egy nagyon jóképű, sportos, erős kisugárzású férfi vagy. Amúgy 0.0%.
tegnap 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem adnám meg vadidegennek semmilyen személyes adatomat. Ha egyböl a telefonszámmal jössz, valószínüleg elhajtalak. Egy udvarias megszólítás, beszélgetés kezdeményezése az teljesen más.
tegnap 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehetne azt is mondani, hogy:

"Oké, írd: 112".

tegnap 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik.

Most gondolj bele, hogy megadja.

Felhívod. Mit mondasz?

Mit tudsz erről a nőről, amiről beszélnél vele, mikor felhívod?

Hogy jól néz ki? És mit mondasz? Milyen beszélgetés kerekedhet ebből az információból?

Mi a célod a szám megszerzésével? Mi az, amit ott helyben nem tudsz vele letárgyalni és okvetlenül kell a telefonszáma??

tegnap 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Én konkrétan ugyanezt kérdeztem, hogy oké, kapsz egy számot, és most mi lesz? Mész tovább? Kidobod? Ha felhívsz azt mondod, hogy Robi vagyok és én bólogatok?
tegnap 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Felvillantanám a gyemánt gyűrűmet, mosolyognék egyet, és megmondanám, hogy kedves vagy, de sajnos elkéstél 😊
tegnap 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!