Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha a randipartner szája szörnyen büdös lenne?

Figyelt kérdés

Ti mit csinálnátok, ha a randin derülne ki, hogy a randipartner szája szörnyen büdös?

Akár lehet rossz fog vagy gyomorprobléma miatt is.

Szólnátok neki? Lenne második randi?

2024. jún. 22. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Ebből nem lehet jól kijönni.

Hallottam olyat hogy csajnak volt eszméletlen büdös szája mert éhezteti magát de végül le nyelte a békát és elnézte a pasinak nem tom miért amúgy xd ....

Ha férfiként büdös lenne a szám akkor biztosan ki dobna a lány nem indokolna szerintem csak nem jelentkezne többé.

Azért randira egyik fél se menjen büdi szájjal mert hát akármi is lehet na....

2024. jún. 22. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyorsan lelépnék.
2024. jún. 22. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem hoznám szóba, egyszerűen dobnám, vagyis illedelmesen elköszönnék tőle és nem folytatnám az siemrkedést. Higiénia terén nagyon érzékeny vagyok! Szaglásom pedig kifejezetten jó, nehezen viselem a kellemetlen illatokat. Ha csupán alkalom adtán van testszaga, pl. sportolás, fizikai munka közben, az más, de folyamatosan nem viselném el. Akinek szólni kell, annál nem alapvető igényesség a tisztaság. Vagyis nem szabad szóbahozni, sem munkahelyen, sem ismerősnél, vagy randizásnál. Én kerülöm a kellemetlen szagú illetőket! (munkahelyen sem neki szólok, hanem a főnökkel közlöm, az illetővel nem szeretnék együtt dolgozni, indokot nem, csupán a tényeket közlöm)
2024. jún. 22. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Elegánsan távoznék!
2024. jún. 22. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Bekapnék egy szem rágót, őt pedig egyből 3mal kínálnám.
2024. jún. 23. 00:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Hányni és eljönni
2024. jún. 23. 05:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztosan tudja hogy mi a problémája. Tegyen érte hogy ne legyen büdös szájú. Szólnék neki hogy mi a helyzet és többé nem találkoznék vele.
2024. jún. 23. 06:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!