Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Molett + teltebb lányok (és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molett + teltebb lányok (és nők kb. 30-ig)! Igaz lenne ez rátok (legalábbis általánosságban/többnyire)? Néhány molett lánytól hallottam, hogy ha érdeklődést érez egy ilyen lány egy férfin, egy átlagos (nem testes) férfiún, akkor nagyon örül a...Lent!

Figyelt kérdés

Néhány molett lánytól hallottam, hogy ha érdeklődést érez egy ilyen lány egy férfin, egy átlagos (nem testes) férfiún, akkor nagyon örül a közeledésének, mert, hogy ilyen lányok önbizalma, önbecsülése (és sajnos emiatt elvárásai) nem igazán van(nak) magasan. Szerintük minden ilyen lány/nő nagyon örülne, ha tetszene a férfiaknak, vékonyabbaknak meg még inkább. Azt hallottam tőlük, őket nem igazán veszik észre, sokszor még ki is beszélik. Ez valóban igaz lenne teltebb lányokra és fiatalabb nőkre?

(Nem arról van szó, hogy ezáltal szimpatikussá válna nekik a nem génlottó nyertes férfi is, vagy hogy egy iszákos, mocskos szájú söpredék is elfogadható lenne a számukra és hasonló borzalmas dolgok. Nem. Teljesen átlagos férfiúról van szó, átlagos külsővel, átlagos, inkább vékonyabb testalkattal. Ilyen emberek közeledéséről lenne szó, nem az ajla elfogadásáról.)

Miért ez a kiírás? Egyrészt amiatt jött létre, hogy igaz-e amit mondanak a molettebb lányokról/nőkről? Másrészt amiatt, mert én jó néhány esetben azt vettem észre telttebb, valahogy mégis szép arcú lányokról, hogy olyan megközelíthetetlen, olyan "elhajtok magamtól mindenkit" féle mufurc, hideg, komor arckifejezésekkel sétálnak az utcán, vagy vannak éttermekben, stb. Hiába tetszik olyan nagyon az a lány, ha ilyen - szinte már megvető - arckifejezéssel jön szembe, jóformán hozzá sem mernék szólni...

Pedig sokuk nagyon tetszik!

Csak hát...

febr. 7. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
21%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Ennek a "molett" lánynak meg pont az egekben az önbizalma, szóval én nem azt tapasztalom, amit írtál.

febr. 7. 21:40
 2/4 anonim ***** válasza:
36%
A "molett" lányok pont hogy még jobban el vannak szállva maguktól, ez amolyan védekező mechanizmus...
febr. 7. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon emberfüggő szerintem, nem attól függ hogy valakinek milyen a testalkata.

Én lefogytam, teljesen átlagos testalkatom van jelenleg. Férfiaktól figyelmet ugyanolyan szinten kapok, az változott picit, hogy milyen típusúaktól.

Ez alapján azt tudom mondani, hogy egy átlagos arcú molettebb lányra is van annyi kereslet, hogy ne vágja hasra magát attól, ha valaki érdeklődik iránta. Az önbizalom és az önbecsülés nem testalkat függő.

febr. 8. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én voltam molett lány (most már enyhe túlsúllyal rendelkező, de már nem molett kategória nő vagyok). Rám a magam részéről ez sajnos igaz volt, de ez abból is fakad, hogy én kórosan kishitű voltam, ami főként a szüleim "csodás" nevelésének volt köszönhető, hogy folyamatosan azzal traktáltak, hogy aki nem vékony, az értéktelen, meg milyen undorítóan nézek ki, nem tetszenék senkinek... én meg még labilisebb és érzékenyebb is voltam az átlag lánynál.

Van olyan molett lány is viszont, aki tök pozitívan érez magával kapcsolatban, és nem fog egyetlen kedves szó miatt hasraesni és bárkivel elmenni, aki nem egy vállalhatatlan vki (nekem az volt a szerencsém, hogy az az egy, aki akkor próbálkozott, tényleg normális és kedves volt, és tudtam is hozzá vonzódni... de el tudtam volna képzelni azt is sajnos, hogy olyannal is megpróbálom, aki annyira nem szimpatikus)

tegnapelőtt 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!