Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Heti 1 találkozó normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heti 1 találkozó normális?

Figyelt kérdés

2 műszakban dolgozik, én irodai 8 órában.

Heti egyszer tudunk találkozni én ezt keveslem csak 1 hónapja ismerjük egymást de akkor is

Ha szabadnapja van megy rokonokhoz, barátokkal bulizni stb.

Most is a munkája után akar találkozni este 2-3 órára

Nem szexre megy mert még le se feküdtünk

Lehet ebből komoly kapcsolat?

Hogyan kommunikáljam azt hogy ez nekem kevés? Nem jó.

ma 08:09
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Sehogy se kommunikáld mert mindig előbbre lesznek a haverok, bulizás, családi összejövetelek mint te. Nem érdekled annyira, hogy több mint egyszer egy héten veled legyen. Amúgy de csak szexre megy csak megvárja míg felkínálod magad, nemhiába akar munka után este 2-3 órát randizni. Miért vagy naiv liba? ^^
ma 08:14
 2/10 anonim válasza:
45%
El kell engedni
ma 08:17
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ, hogy amúgy mennyire tartja veled a kapcsolatot. 1 hónap még semmi. Nem mindenki halad egyforma szinten. Meg szerintem érthető, hogy nem vagy a első. Ugye az élet nem áll meg mert veled randizik. Lehetnek gondjai és a rokonok, vagy barátok fontosak. Miért szorítaná őket háttérbe egy hónapos randizás miatt?
ma 08:28
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Ez attól is függ mennyire laktok közel egymáshoz. Ha közel, akkor simán lehetne munka után akár egy órára minden 2. nap. Meg ez, hogy a buli fontosabb a haverokkal, ez nálam pl kizáró ok lenne.
ma 08:56
 5/10 anonim válasza:
Szeret bulizni,fontosabb neki ennyi.
ma 09:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Heti 2-3 ora talalkozo nagyon keves ahhoz, hogy megismerjetek egymast. Ha ilyen tempoban haladtok, kb egy ev utan ismeritek meg egymast annyira, hogy kisilabizaljatok, lenne e ertelme egyaltalan osszejonni.

Nem kell, hogy te legyel a prio, de ha mar az elejen nulla effortot fektet bele, en hagynam. Persze probalj meg beszelni vele elotte. Ha a kommunikacio mar most nem mukodik es nem mersz vele beszelni, akkor hagyd ezt a sracot.

ma 09:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős a dolog, egyértelműen máshogy képzelitek el a dolgot.
ma 09:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozik vagy van egy jobb partnere. Én nem építenék rá.
ma 10:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha már az elején ennyire se érdekled, én hagynám a fenébe. Minden fontosabb neki. Nem akar ez párkapcsolatot, vagy pontosabban: veled nem akar. Ott vagy talonba, ha a buliban össze nem fut jobbal, aztán ennyi.
ma 11:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is kevés lenne.

Közhely, de mindenki arra szakít időt, amire akar.

Márpedig, a jelek szerint, őt nem érdekled annyira, hogy időt szakítson rád.

Szerintem most zárd rövidre a dolgot.

Nyilván nem azt mondom, hogy egy (leendő) kapcsolatért hagyagolni kell a családot és a barátokat. Viszont ebben a kezdeti időszakban rád kéne több időt fordítania.

ma 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!