Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha lett volna randi,de a haverommal is találkozok?Nem mondtam le a találkozót,csak azt, hogy estefelé a haverral is lesz program. Most meg itt hisztizik a lány ezért. Ez normális most?
Hát akkor dugjatok a haverral. Meg smárold is le, látszólag jobban érdekel úgyis, mint az, akivel találkoztok.
Ha nekem valaki nagyon szimpatikus, tűkön ülök, hogy találkozzunk és nem teszek semmilyen más programot a randi utánra, hátha annyira jól elbeszgetünk, hogy estig maradunk.
Ha valakit magasról leszarok, na arra van maximum 2 órám.
A nők az ilyen szituból azt szűrik le, hogy ők nem eléggé fontosak. Gondolom, ő remélte, hogy késő estig együtt lesztek, és most csalódott.
Ahhoz, hogy egy nő ezt jól kezelje, meg kell tanulnia, nhogy a férfi hogy gondolkodik, hogy ő nem mossa össze ezeket a dolgokat. Nyilván számodra annyit jelent az egész, hogy eltöltesz néhány kellemes órát a szerelmeddel, aztán este a haveroddal, és ez így tök jó. Nincs ebben semmi, amíg valaki túl nem agyalja ill ha hiányzik belőle az elfogadás. Sajnos sokan manapság nem szeretnek, hanem birtokolnak.
Nőként írom.
"Meg már nem egyszer randiztunk, kb 10x találkoztunk már, nem most ismertem meg."
Akkor meg pláne nem tervezek más programot is.
Sz-rul jön ki az, amikor jól sikerül a találkozó, maradnál még, de sietned kell a haverhoz, mert hát megígérted neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!