Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után lenyugszik? Nagyon ratelepedtem a pasira,akivel 2 hónap után találkoztam újra. Előtte 6 hónapig jártunk,illetve akkor se neveztem,éreztem normális kapcsolatnak.
Az oka,hogy én sokkal több beszélgetésre,meghittsegre vágytam volna, O meg futott a munka után. Fél év alatt ezért keveset találkoztunk, és megszakadt, beleütközött egy problémába, kihagyott belőle. Majd nemreg felvette velem a kapcsolatot, találkoztunk és bevallottan,szeretem. már nem tudom azt tolerálni ami a múltba volt. A munkamaniajat,jatekfuggeset, és nagyon kiosztottam,mert nekem több kell ennél. Sokat hívtam, írtam neki,és azt mondta,ettől O kikeszul.Nem mondta,hogy vége,de érezhető,hogy az agyara mentem. Van esély,ha nem keresem,akkor lenyugszik?
Egyébként tudom,szar kapcsolat,helyzet miatt minek tartok Ki. Ez meg már az én lelki világomnak az elemzése lehetne.
Én is ilyen helyzetben vagyok...
Csak randiztatok? Vagy kapcsolatban” voltatok az elején amikor ez elkezdődött?
Nem egymast keresitek.
Neki olyan kell aki tolerálja azt hogy szuksege van idore a munkahoz vagy jatszani, neked meg olyan kell aki inkabb csóro es hobbyja sincs es szoval ugy ráér.
Nemrég jöttem össze egy sráccal akire illene a leírás s az is ismerkedett egy lánnyal.
De én esetemben ez úgy néz ki:
a srác két állásban dolgozik, este 9 után esik haza s van otthon is elég dolga, persze, hogy fáradt. Kockulna is ha lenne rá ideje.
De velem pl találkozót sose mond le hétköznap se, lelkes, ötletei vannak, igyekszik nappal is jelen lenni az életemben. Cserébe nem élek ezzel vissza s hagyom levegőhöz jutni.
Kajtatott utána egy lány akit nemrég tiltott, mivel elmondása szerint amíg nem ismert nem akart komoly kapcsolatot az időhiány miatt.
Előttem volt egy ismerkedése mással, ez a lány meg tapadt, kérdés nélkül 2 alkalom után "kapcsolatban" státusz, anyukának bemutatná, követelőzött s nem értette a nem szót s a visszautasítást.
Nem kell követelni a találkozót, egy férfi képes eldönteni mire akar szánni időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!