Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális az ilyen pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Két hónapja ismerkedünk, mondhatjuk azt is akár hogy járunk. A kezdetektől fogva udvarias, nagyvonalú, humoros, szóval nagyon szimpatikus. Kicsit bele is szerettem, de mikor kérdeztem tőle hogy szoktam-e neki hiányozni, akkor azt mondta már megszokta az egyedüllétet. Azt se mondta, hogy szeret, de ilyen rövid ismerkedés után ez még érthető. Közben pedig már azt tervezgeti, hogy majd össze fogunk házasodni, meg milyen jó lenne, ha több gyerekünk lenne. Én is szeretnék családot, de eszem ágában sincs ennyi idő után kijelenteni, hogy vele tervezek. Azóta kissé kiábrándultam, hogy nem mutatja hogy hiányoznék neki. Elfogadom azt is, de akkor miért gondolkodik azon hogy van bármi jövője a kapcsolatunknak?

28N

2021. aug. 24. 11:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak tervezget ..es szarnyalnak a gondolatai..itt meg nem mehetsz biztosra mondhat amit akar ?
2021. aug. 24. 11:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából egyikőtök se biztos még a kapcsolatotokban, csak alakultok. Az alakulási fázist át kell vészelni ezek szerint.
2021. aug. 24. 11:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez valóban kicsit furcsa, hogy már ilyeneket tervezget veled. Tegyük fel, ha így is éreznék valaki iránt, akkor se mondanék ilyeneket, mert 2 hónap az semmi. :D
2021. aug. 24. 11:43
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

ahogy 1-es is írja ez csak terv...elmélázik a jövőn, hogy mi lehetne majd..mi lenne ha....

Az, hogy valójában hiányzol e neki abban nem lehetsz biztos.

2021. aug. 24. 11:46
 5/12 anonim ***** válasza:
10%
Kinek kell egy 28 éves nyanya?
2021. aug. 24. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Ezzel azt akarja mondani h megmutathatnád érdemes vagy-e ilyen tervekre. De ehhez elég önző vagy, a leirásban is én én én, én nem érzem, nekem nem mutatja, én én én.. és ő? Te mit teszel érte?
2021. aug. 24. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Ez ilyen random hiszti hülyeségen, de csináld csak, legalább látja milyen vagy valójában. A családos dologgal egyértelműen kíváncsi arra, hogy te hogy állsz ehhez a kérdéshez, egyáltalán akarsz-e gyereket majd. Nem azt mondta hogy most akar összeházasodni, hanem majd egyszer. Ha a gyerek és a házasság kérdésében nem egyeztek, akkor nincs is értelme erőltetni.
2021. aug. 24. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt a fő probléma az, hogy van egyfajta kommunikációs igényed, amit ő nem elégít ki. Én már úgy vagyok ezzel, hogy csak olyan kapcsolatba vágok bele, amiben tényleg jól érzem magam, kompromisszumok nélkül - később úgyis kell majd kompromisszumokat kötni, de az elején ne kelljen. Ami nekem fontos - és tényleg fontos - az igenis legyen meg, , kapjam meg. Nekem is fontos az, hogy a partneremtől pozitív visszajelzéseket kapjak már az ismerkedési szakaszban is. Nem is jöttünk volna össze, ha nem lenne meg. Tudom, hogy nem létkérdés és lehet enélkül is élni... De az én saját igényszintemhez ez hozzátartozik és ha hiányzik, akkor egyszerűen nem illünk össze az illetővel.
2021. aug. 24. 12:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem kell feltétlen magadra venni. Én tök sokáig nem éreztem azt ha valaki hiányzik. Lehet hogy az eszemmel tudtam hogy így van, de valahogy nem jött ez a "hiányzik" érzés.

Még akkor se ha szerelmes voltam. Sokan nem értették, soha nem volt le annak az értékéből kit mennyire szeretek, csak így volt.

Az utóbbi pár hónapban kezdtem el ezt érezni is. Erzelmileg:D

Szóval ne parázz ennyire. Van akinek ez nem jön. Különben is még alakultok.

2021. aug. 24. 12:26
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Összeilletek.
2021. aug. 24. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!