Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy a 2. randin a pasi megkérte, hogy mutassam meg neki a hónaljamat? 21 L, 28 F
Figyelt kérdés
Hétfőn taliztunk és ujjatlanban voltam. Miután megmutattam azt mondta, h szexi.2021. máj. 13. 15:04
2/28 anonim válasza:
Na ott húztam volna el a francba, majd tiltottam volna minden létező platformon.
3/28 A kérdező kommentje:
Egyébként normális volt, diplomás. Jót beszélgettünk és helyes is. Vagy ez tényleg beteges lehet?
2021. máj. 13. 15:09
4/28 anonim válasza:
hat tuti van valami honalj fetise, kicsit tenyleg para.. nem is fetis onmagaban, hanem az, hogy 2. randin erre igy direktbe megker.
5/28 A kérdező kommentje:
vagy nem kellett volna megmutatnom?
2021. máj. 13. 15:16
7/28 anonim válasza:
Szerintem azért nem átlagos dolog 🥺, de ezért ne dobd, ha szimpatikus. Ismerd meg jobban...
8/28 anonim válasza:
Előbb utóbb szagolgatni is akarja majd :D
9/28 anonim válasza:
"3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként normális volt, diplomás."
Ez a tipikus női és Gyakoris marhaság, hogy aki diplomás, csak az az EMBER. Az a jó, a szép, a tanult, az olvasott,...
Ilyen alapon kezelhetné a gyerekeid Dr Mengele József, akinek nagy gyakorlata van, és kiváló egyetemen szerzett diplomát. Isten nyugosztalja.
10/28 A kérdező kommentje:
9-es nem nézem le a nem diplomásokat. De randiztam párszor blue-collar worker-rel. Nem voltunk egy hullámhosszon. A filmeken kívül nem volt képben semmivel. Nem leírom őket, de érzi az ember, ha vmi nem stimmel.
2021. máj. 13. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!