Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális, hogy a sok munka és a távolság miatt nem találkozik a pasi?
Figyelt kérdés
4 hónapja levelezek egy pasival a neten. Elvileg nagyon komolyan vesz. Az ország másik felében lakik, kis településen, szegény körülmények közt. Sokat utazik minden nap a munkahelyére, alulfizetik, így gyakran hétvégéken is dolgozik a megélhetés végett, amikor nem, akkor pihen, mert kimerült.
Megértem, hogy nehezen tud így utazni, de azért 4 hónap után nekem kicsit fura, hogy nem találkozik. Hogy tudom kideríteni, miért nem látogat meg, mire figyeljek?
2021. máj. 1. 22:54
A kérdező szavazást indított:
kimerült
más oka lehet
ennyiből nem tudni
16 szavazat
1/4 anonim válasza:
Te miért nem látogatod meg? Hoztad már fel esetleg, hogy elmész te hozzá, vagy köztes helyen találkoztok? :D
3/4 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy reális. Szerinted ebből milyen kapcsolat lenne?! Évente egyszer, mondjuk karácsonykor találkoznátok?
4/4 Savlekotő válasza:
Közelebb nem volt jelentkező? Lehet nem is akar találkozni,lehet nem is férfival levelezel lehet nem is szabad,lehet csak ego növelő vagy,lehet tényleg nincs rá pénze,millió oka lehet,nem lehet tőle megkérdezni egyenesen?.. Amúgy meg ezek azok amiknek semmi értelme,4 hónap után még nem is találkoztatok személyesen? Én itt borítékolom hogy ebből nem lesz semmi maximum elpazarolt idő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!