Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy a 2. randin a pasi megkérte, hogy mutassam meg neki a hónaljamat? 21 L, 28 F
#11: gondolom ezzel a hozzaallassal nem sok nobe sikerult belerakni.
kepzeld, tolem is meg szoktak kerdezni a pasik, hogy mit dolgozom, merre lakok, egyedul elek-e.. ez az ISMERKEDES resze, nem feltetelezem, hogy azert erdeklodik arrol, hogy mit dolgozom, hogy anyagilag lehuzzon, szimplan ez csak erdeklodes, beszedtema az elso randin. ahogyan en sem azert kerdezem, merre lakik, hogy ha nem
a rozsadombon, akkor kioffoljam, hanem azert, mert erdekel, hogy mondjuk 1 oranyaira van tolem vagy itt el a szomszed utcaban. de nagyon eretlen es rosszindulatu vagy. arrol nemis beszelve, hogy a legtobb no nem fog csakugy a farkadba ulni.
12.-re.
"...kepzeld, tolem is meg szoktak kerdezni a pasik, hogy mit dolgozom, merre lakok, egyedul elek-e...."
a.: Teszek rá mi a melód. Na jó, ügyvéd és végrehajtó ne legyél!
b.: Nem érdekel merre laksz, addig úgysem megyek oda, amíg át nem néztem a lakást. Kamera, mikrofon, fegyver, drog,...tudnom kell.
c.: Nem érdekel kivel laksz. Nem érdekel sem a férjed, sem a gyereked.
Az ige, hogy volt-e színesbőrű pasid?!
Első randin benyúltam a nő bugyijába, majd bedugtam az ujjam, de csak egy pillanatra. Miután kivettem a kezem megnyaltam az ujjamat, és közben végig a szemébe néztem.
3 évig jártunk, amíg a férje meg nem kapta a kinevezését, és el nem utaztak. :(
16
Te max a bilibe nyúlkáltál nyuszika a kommentjeid alapján.
A #13-asnak mi baja? :D
Szerintem annyira nem vészes ez, mint amennyire szörnyülködnek itt egyesek, azért még ne tiltsd le szegényt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!