Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen pasi?
Két hónapja ismerkedünk, mondhatjuk azt is akár hogy járunk. A kezdetektől fogva udvarias, nagyvonalú, humoros, szóval nagyon szimpatikus. Kicsit bele is szerettem, de mikor kérdeztem tőle hogy szoktam-e neki hiányozni, akkor azt mondta már megszokta az egyedüllétet. Azt se mondta, hogy szeret, de ilyen rövid ismerkedés után ez még érthető. Közben pedig már azt tervezgeti, hogy majd össze fogunk házasodni, meg milyen jó lenne, ha több gyerekünk lenne. Én is szeretnék családot, de eszem ágában sincs ennyi idő után kijelenteni, hogy vele tervezek. Azóta kissé kiábrándultam, hogy nem mutatja hogy hiányoznék neki. Elfogadom azt is, de akkor miért gondolkodik azon hogy van bármi jövője a kapcsolatunknak?
28N
Tehát, ha nincs konkrét terve a jövőre nézve, az a baj, ha van, az a baj... Mégis mit mondjon neked, hogy "igen, akarok majd házasodni, gyerekeket, VALAKIVEL"? Persze, hogy téged fog mondani, ha egyszer ismerkedtek...
Az, hogy nem hiányzol annyit jelent, hogy érzelmileg még nem vagy fontos neki, vagy nem veszi észre.
Ez a pasi se tudja mit akar...
Volt ilyen párom, aki még válófélben volt de közben meg kijelentette, hogy felőle bármikor jöhet a gyerek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!