Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a 2 pasi közül akik nyomult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a 2 pasi közül akik nyomultak rám melyiknek milyen személyiségzavara lehetett? (bert biztos nem voltak teljesen normálisok)

Figyelt kérdés

2 pasi is nyomult rám az utóbbi évben, az egyiket nevezzük Máténak,őt a munkahrlyről ismertem, nagyon elvolt ájulva magától,állandóan dicsekedett,próbálta magára felhívni a figyelmet,azt hitte,h ez bejön ha saját magát dicséri. Néha rámírt chaten dumáltuk, aztán el akart hívni munkán kívül találkozni, de nem mentem bele, és ott láttam rajta,h rosszul esik neki ,utána nem is írogatott már nekem, még pár hóapig egy helyen dolgoztunk és próbáltam jóba maradni vele,de láttam,h még reménykedik, majd ezután írt egy szívhezszóló levelet, h mennyire kedvel és szeretne megismerni és amúgy is máshová fog továbbmenni,úgyhogy még utoljára megkérdezi,h nem gondoltam e meg magam,elutasítottam és akkor kedvesen elköszönt tőlem és sok sikert kívánt,aztán elment a melóhrlyről és többet nem láttam.

A második fiút nevezzük Balázsnak, őt baráti társaságon keresztül ismertem meg. Eleinte nagyon kedvesnek tűnt, rengeteget bókolt, majd a második ilyen baráti összejövetleen ahol ott volt elkezdett nagyon nyomulni. Hiába utasítottam el, egész este alatt nyomult, a végén már barátnőimnek kellett körülálni,h akadjon le rólam. Ezzel még így nem is lett volna baj, de kinyomozta fb.-mat,tel számomat és elkezdett ott írogatni meg hívogatni sms-eket küldeni. Aztán a lakcímem is kiderítette és ott várt rám egyszer a bejárat előtt, a frászt hozta rám. Megmondtam neki,h rendőrt hívok ha még 1x meglátom. Aztán utána megint elárasztott fb. üzenetekkel. Végül mindenhol letiltottam.

A munkahelyről a Máté talán nárcisztikus, a zaklató Balázs meg pszichopata lehet a barátnőm szerint, de gontolam azért itt is megkérdezem,hátha valaki jobban tudja ezeket.

2021. jan. 31. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Végül is rád nyomultak - egy olyan személyre aki a gyakorin ír ki erről kérdést - ami jól mutatja, hogy bizony tényleg problémásak lehettek lelkileg.

Amúgy miért nem zártad ki mindkettőt már rögtön az elején? Mennyivel rövidebb lett volna ez a történet...

2021. jan. 31. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem biztos, hogy a legjobb helyre írtad ki. Mindjárt olvasni fogja Balázs és magára ismer.
2021. jan. 31. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek semmi. Kissé beképzelt, vagy azt olvasta PUA tananyagban, hogy ez a viselkedés jön be a nőnkek.

A második dilis, orvosnál a helye.

2021. jan. 31. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek a reakció alapján nem sok gondja lehet, teljesen normálisan kezelte a visszautasitásod. Lehet, hogy a kelleténél jobban akart imponálni és ezt már dicsekvésnek élted meg, de az ahogy az elutasitást kezelte, az teljesen normális. Nem zaklatott, elfogadta, az hogy ezeket után nem akart barátkozni, szerintem teljesen érthető, nem barátot keresett.

A második egy zaklató, ez még nem személyiség zavar önmagában, bár lehet annak egy tünete. Ha eltünt ő is, akkor örülj neki és reménykedj, hogy ez igy marad.

2021. jan. 31. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
Az első csak beképzelt a második meg egy önkontrol nélküli lúzer. Pszichopata semmiféleképpen.
2021. jan. 31. 17:16
 6/6 anonim ***** válasza:
72%

Én a zaklatást is mentális zavarnak gondolom, vagy bárki szerint is normális, egészséges dolog az ilyesmi? Egyáltalán nem, kattos az ember.

Az elsővel szerintem semmi gond, talán csak önbizalomhiányos és pont azzal próbálja leplezni, hogy fényezi magát.

2021. jan. 31. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!