Minek tudok szlovákul, ha a pasim személyiségzavarral küzd?
Értelmes kérdést kellene akkor feltenned. Mi köze van a pasidnak és a személyiségzavarának a te szlovák nyelvtudásodhoz? Mi az, hogy nem tudod értékelni? Mit? És miért lenne jobb bármi, ha másik nyelvet tanulnál? Attól meggyógyul a pasid?
Egy katyvasz az egész.
Mindenképpen addig tanuld a nyelveket, amíg a pasid meg nem gyógyul, vagy be nem következik a világbéke!
Csak ez segíthet! Hajrá!
Gondolom volt olyan buta 3,14csa, hogy szlovákul egy pasi miatt tanult meg. Most nincs pasi, így feleslegesnek érzi a nyelvtudást.
Tipikus retardált gondolkodásmód.
#6 ne haragudj hogy félbe szakítom a mocskos köpködésedet, de miért retardált p1csa dolog megtanulni egy nyelvet a párkapcsolatért? Rengeteg ismerősöm tanult így meg nyelveket, egy új zélandi barátom konkrétan konkrétan perfekt német lett két éves párkapcsolatban, nekem is akkor fejlődött a legtöbbet a nyelvtudásom amikor egy orosz lánnyal kavartam.
Új nyelvet tanulni pedig soha sem retardáltság, vagy hiba. Pláne ha tovább tudja fejleszteni valami közismertebb nyelvvé. Bár továbbra sem értem a posztot, a te hozzáállásod még százszor rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!