Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Vélemény?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel napok óta beszélgetek. És egy pár nap után már írogatja hogy hogy megcsinálna meg minden. Közöltem pedig vele hogy elsőnek én egy másik irányból szeretném megközelíteni a kapcsolatunkat.
De amúgy meg egész okés a férfi csak nem érzem hogy itt tartanánk. Ez csak a tapasztalatlanságom miatt van?
Vélemény?
2021. aug. 16. 09:09
1/8 anonim válasza:
Ha ez van a középpontban, akkor nem téged akar,hanem dugni.
2/8 anonim válasza:
Attól függ. Érdekli mas is? Sűrűn hangoztatja? Ismeritek korábbról egymast vagy még úgymond "idegen"?
3/8 anonim válasza:
Szimplán dugni akar, az ilyeneket én hagyni szoktam a francba.
4/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem a jövőbeli feleségét keresi benned...
5/8 anonim válasza:
Engedd el, ha nem csak dugni akarsz.
6/8 anonim válasza:
Te mit akarsz? Ha komolyat, akkor ne foglalkozz vele.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem sikerült megerősítenetek amit gondoltam!
2021. aug. 16. 09:47
8/8 anonim válasza:
Már alapból ez a kifejezés, hogy "megcsinálom ezt a lányt"... brrrr... alpári. Csak szexet akar, vagy legalábbis nagyon az van a középpontban nála, nem a te érzelmi világod.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!