Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha minden nap talál valami indokot(hibát) a kapcsolatunkban, és azt mondja, hogy költözzek el, ha ilyen/ olyan vagyok/ilyen vagy olyan vélemènyen vagyok,vvagy költözzek el, ha ez nem tetszik nekem valami?
Hagyd ott és soha vissza se nézz rá.
Nem érdemel meg téged.
Ezt mindenki tudtára adva csak
Hát nézzétek... Első összeköltözős-együttélős párkapcsolatom. Oké, fejben megvan az alap, a normák, hogy ez nem jó, hogyan jó, de akkor is, eddig úgy voltam vele (a dologgal), hogy na ja, dühében mondja.. meg nem komolyan... na de ezeket a kommenteket olvasva már tényleg rohadt gáz ez így
Áh..
#1-es Ez is amúgy erős, hogy látatlanban valaki ezt írja határozottan, szóval nem, nem Veled van a gond, hanem a szituval magával és ezt ez is mutatja
#2 Nem, nem az
#3 Lehet, de már egyszer kimondta amúgy. Aztán visszasírta Magát
#4 Ne haragudj, de megkérdezném: miért tudtad olyan sokáig bírni? Annyira szeretted vagy annyira türelmes vagy, megbocsátó?
#5 Lehet, az lesz.. de nagyon hamar..
#6 Jobb szerintem, ha több részletet nem mondok, de tömören igazad van, semennyi örömöm nem lelem ebben a kapcsolatban
#7 Hát igen sajnos én is elég cink módon viselkedem, hogy ezt tűrtem eddig és ez tény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!