Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint teljesen máshogy viselkedek mint a kapcsolatunk elején, és ez nem tetszik neki. Szerintem semmit se változtam? Mit tegyek? Elméletileg gyerekesebb lettem.
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 14:34
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy pontosan miben változtál.De az is lehet, hogy csak ő változott csak ezt Rád vetíti ki :S
2/3 A kérdező kommentje:
A válasza, hogy kapcsolatunk elején pasis voltam, most meg már olyan mint egy 5 éves, de nem akar elveszíteni stb.....
Csak változzak kicsit meg...
De szerintem pont olyan vagyok mint régen
2013. jún. 2. 14:51
3/3 anonim válasza:
Mi ezért szakítottunk a barátommal..megjegyzem 8 napja..
Kérdezd meg a barátaidat. ha ők is azt mondják, hogy te változtál.. akkor igaza van.. a teendőd, hogy megkeresd önmagad.. amúgy beszéljétek meg..nehogy nálatok is rossz vége legyen!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!