Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha minden nap talál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha minden nap talál valami indokot(hibát) a kapcsolatunkban, és azt mondja, hogy költözzek el, ha ilyen/ olyan vagyok/ilyen vagy olyan vélemènyen vagyok,vvagy költözzek el, ha ez nem tetszik nekem valami?

Figyelt kérdés
Én megértem, hogy ezek amúgy teljesen jogos érvek, mert ha nem tetszik valami, akkor elmehetek melegebbre is, de ezeket hallani milyen rossz érzés már naponta hallani...
2021. márc. 23. 10:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ja meg #7-es, még egy gondolat

Értem, hogy ilyenekkel nem dobálózunk, meg hogy ezeknek súlya van, ezt aláírom, és nem védeni akarom, de; nyilván volt mindenkinek olyan alkalom, hogy dühében olyat mondott, amit megbánt. Na és ez sajnos nem az a határ, tudom, ahol a “dühömben kimondom egyszer és bocs, többet”, hanem egy teljesen más, túllőtt “cél”.. nekem is volt, hogy ezt mondtam akkor, amikor rengetegszer megszégyenített, és átvrttem ezt Tőle amúgy. Plusz sokáig meg azt hittem, hogy csak a mi kapcsolatunkban volt ez és amúgy ez máshol is előfordult, aztán most valami kattant bennem, talán a józan eszem, hogy a legszebb éveim bszom el ilyenekre meg a normáim eltorzítására

2021. márc. 23. 16:53
 12/14 Savlekotő ***** válasza:
Menekülj jó tanács.
2021. ápr. 1. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
az ilyen nőt arra lehet használni, hogy elköltözöl majd visszajársz szexelni amig nem találsz normális nőt
2021. máj. 10. 12:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Update: szakítottunk és mással vagyok azóta.
2021. jún. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!