Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez normális? Vagy csak fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Vagy csak fiatal vagyok még ezekhez? írjatok véleményt légyszi!

Figyelt kérdés

15/L Utálom ha valaki nagyon romantikus, Virágok,Csokoládé...stb És azt is ha valaki randizni akar velem..Moziba,Vacsorázni. Én csak sétálnék legszívesebben

vagy le ülni egy padra és általában hülyének néznek a fiúk amikor ezt elmondom.

2013. júl. 25. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az tény hogy még fiatal vagy :) Talán még nem vagy elég érett ilyen téren, de az is előfordulhat hogy te egyáltalán nem igényled és nem is fogod az ilyen dolgokat. Ezzel nincs is baj, de úgy gondolom ha majd beleszeretsz egy pasiba, de tudod olyan nagyon nagyon és ő semmi romantikát nem fog neked adni akkor biztos hogy majd erre vágysz :)
2013. júl. 25. 11:32
 2/8 anonim válasza:
100%
Teljesen normális, az én barátnőm is ilyen, hogy nem szereti ha megyünk valahova inkább csak sétálgatunk vagy otthon vagyunk de nekünk ez így pont jó :)
2013. júl. 25. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Fiatal is vagy, de ne mindenki csípi ezt, nem baj:)
2013. júl. 25. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Tényleg túl fiatal vagy, de vannak aki 40 évesen is inkább sétálnak, mint moziznak.
2013. júl. 25. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Én most sem szeretem, ha vacsorázni visznek, de 15 évesen...hát biztos senkivel nem mentem volna el vacsorázni. Nekem az nem valami szuper dolog.

Amúgy szerintem még fiatal vagy. Ha nem akarsz, nem kell menned sehová.

2013. júl. 25. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt fiatal vagy,másrészt lehet alapból nem vagy romantikus típus. :))

Nincs ezzel semi baj.

2013. júl. 25. 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem értettem mitől romantikus az, hogy ilyenekre pocsékuljuk a pénzt, mint virág, csoki, mozi... A virág meghal, a csoki hízlal, a moziban nehéz közös filmet találni és ha van is akkor se ismerjük meg egymást jobban, ennyi erővel otthon is lehetne filmezni ingyen.
2013. júl. 25. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó! :DDD

Nagyon nagy volt ez a válasz :'DDDDDDD

2013. júl. 25. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!