Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális?

Figyelt kérdés

14/F Szerintetek az mitől van, hogy az iskolában semmi különös dolog nincs a szerelemmel ha rólam van szó, csak haverokkal megy a töménytelen hülyeség, de itthon - főleg este mikor aludni készülök telefonnal a kezemben a telefonnal - valami iszonyatos vágyat érzek a szerelemre és minden lehetséges társkereső oldalt megnézek.

Egyszer volt, hogy az osztályban kimutattam az érzéseimet és azóta nem nagyon foglalkoztat ez a dolog nyilvánosan, inkább itthon esténként gondolkodok és rugdosom a falat dühömben.

Normális dolog ez? És hol találnék a mai lányok közt valaki olyat aki nem járt már 11233456890643938273758 fiúval, nem cigizik és nem ő a világ rib#nca? Most is nagyon hiányzik valaki akivel tudnék beszélgetni, mosolyogni, nevetni és kicsit jobban belemenni az érzelmekbe.

2012. dec. 13. 23:59
 1/2 anonim válasza:
100%
Szerintem 14 évesen egy kicsit fiatal vagy ehhez. De ha hiányzik valakinek a társasága, járkálj be a városba barátaiddal, ismerj meg új embereket, biztosan találsz egy lányt:)
2012. dec. 14. 00:07
 2/2 A kérdező kommentje:
nem vagyok túl jó az ilyen dolgokban, 1-szer sikerült filmbe illő módon találkoznom egy lánnyal, vele kb 2-3 hónapig voltam. Komolyabb dolog nem történt.
2012. dec. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!