Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Mi lehet velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés

eddig még egyszer sem volt pasim,pedig lehetett volna rá alkalom,de a gyerek vagy csúnya volt vagy szimplán nem jött be.

és mostanában szinte mindegyik ismerősöm talál magának párt,értitek,konkrétan a legcsúnyábbak (is)!

az egyik bnőm full ronda,a haverok 100%-a ezt mondja és valószínű hogy talált magának egy srácot.

a másik lány meg (majdnem a legkövérebb!) is "pasizik",járt már 2 fiúval(jelenleg is).

a másik lány meg tök átlagos,arról híres hogy bukásra áll pár tantárgyból,de tanulás helyett bulizik,piál,cigizik,sőt már sz0pott is!! ő is kövér!

és ezek a lányok mondják nekem,hogy ők milyen csúnyák,én meg se szólaljak,mert szép vagyok meg minden -.-

most akkor a fiúk az ízlés-ficamosok vagy az a baj,hogy nem vagyok "ribanc" ?!! velem van a baj?!

2012. dec. 9. 18:33
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
*14 vagyok (és megköszönnöm ha nem jönne olyan h ne ez legyen most a legnagyobb bajom!!) köszz :)
2012. dec. 9. 18:35
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

a barátnőm full ronda,a haverok is ezt mondják.

Az ilyen közösségektől mentsen meg a sors mindörökre.

2012. dec. 9. 18:35
 3/25 A kérdező kommentje:
hát jó,de az osztálytársakat nem mi választjuk és Ő IS TUDJA MAGÁRÓL HOGY CSÚNYA. nem hibáztatom miatta,de akkor hogy lehet hogy előbb talál fiút mint én? pedig nem ismerkedős típus...
2012. dec. 9. 18:37
 4/25 anonim ***** válasza:
Magas a mérce: "de a gyerek vagy csúnya volt...."
2012. dec. 9. 18:38
 5/25 A kérdező kommentje:
*és nem forgassátok ki a szavaimat. attól még hogy csúnya meg minden,még szeretem :)
 6/25 A kérdező kommentje:
*vagyis a bnőmre értettem
 7/25 A kérdező kommentje:

Úgy értem,hogy csúnya,hogy NEM ESETEM.

értitek? XD

2012. dec. 9. 18:39
 8/25 anonim ***** válasza:

Majd túlleszel ezen is. Aztán megint jön, majd megint túl leszel rajta. De attól is függ, hol találkozol hímneműekkel, milyen környezetben élsz, szóval sok az ismeretlen az egyenletben...

18/F

2012. dec. 9. 18:40
 9/25 daftpunk válasza:
Fiatal vagy még, idővel jobb lesz. Ne aggódj! :)
2012. dec. 9. 18:41
 10/25 A kérdező kommentje:

de tudjátok mi a furcsa?! Oo

az egyik legszebb barátnőmmel is ez a helyzet! nincsen jelenleg senkije pedig ő is vágyik szerelemre :(

+ tavasszal lesz egy tábor,ahol 5-en felelsz vagy mersz?-eznénk (3 fiú,a szép bnőm és én) a fiúk meg azt mondták hogy azért csak mi ketten lányok,mert minket tartanak jó fejnek,stb. (hozzáteszem hogy az a 3 fiú a leghelyesebb :3 )

az osztályban van még egy szép lány,de ő meg azért nem kell a fiúknak,mert khm... biszex.

azért köszi!

2012. dec. 9. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!