Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mi lehet velem a baj?
eddig még egyszer sem volt pasim,pedig lehetett volna rá alkalom,de a gyerek vagy csúnya volt vagy szimplán nem jött be.
és mostanában szinte mindegyik ismerősöm talál magának párt,értitek,konkrétan a legcsúnyábbak (is)!
az egyik bnőm full ronda,a haverok 100%-a ezt mondja és valószínű hogy talált magának egy srácot.
a másik lány meg (majdnem a legkövérebb!) is "pasizik",járt már 2 fiúval(jelenleg is).
a másik lány meg tök átlagos,arról híres hogy bukásra áll pár tantárgyból,de tanulás helyett bulizik,piál,cigizik,sőt már sz0pott is!! ő is kövér!
és ezek a lányok mondják nekem,hogy ők milyen csúnyák,én meg se szólaljak,mert szép vagyok meg minden -.-
most akkor a fiúk az ízlés-ficamosok vagy az a baj,hogy nem vagyok "ribanc" ?!! velem van a baj?!
a barátnőm full ronda,a haverok is ezt mondják.
Az ilyen közösségektől mentsen meg a sors mindörökre.
Úgy értem,hogy csúnya,hogy NEM ESETEM.
értitek? XD
Majd túlleszel ezen is. Aztán megint jön, majd megint túl leszel rajta. De attól is függ, hol találkozol hímneműekkel, milyen környezetben élsz, szóval sok az ismeretlen az egyenletben...
18/F
de tudjátok mi a furcsa?! Oo
az egyik legszebb barátnőmmel is ez a helyzet! nincsen jelenleg senkije pedig ő is vágyik szerelemre :(
+ tavasszal lesz egy tábor,ahol 5-en felelsz vagy mersz?-eznénk (3 fiú,a szép bnőm és én) a fiúk meg azt mondták hogy azért csak mi ketten lányok,mert minket tartanak jó fejnek,stb. (hozzáteszem hogy az a 3 fiú a leghelyesebb :3 )
az osztályban van még egy szép lány,de ő meg azért nem kell a fiúknak,mert khm... biszex.
azért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!