Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Mi lehet velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés

eddig még egyszer sem volt pasim,pedig lehetett volna rá alkalom,de a gyerek vagy csúnya volt vagy szimplán nem jött be.

és mostanában szinte mindegyik ismerősöm talál magának párt,értitek,konkrétan a legcsúnyábbak (is)!

az egyik bnőm full ronda,a haverok 100%-a ezt mondja és valószínű hogy talált magának egy srácot.

a másik lány meg (majdnem a legkövérebb!) is "pasizik",járt már 2 fiúval(jelenleg is).

a másik lány meg tök átlagos,arról híres hogy bukásra áll pár tantárgyból,de tanulás helyett bulizik,piál,cigizik,sőt már sz0pott is!! ő is kövér!

és ezek a lányok mondják nekem,hogy ők milyen csúnyák,én meg se szólaljak,mert szép vagyok meg minden -.-

most akkor a fiúk az ízlés-ficamosok vagy az a baj,hogy nem vagyok "ribanc" ?!! velem van a baj?!

2012. dec. 9. 18:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Tul sokat gondolkodsz azon hogy nincs pasid,miert nincs,masoknak mert van stb.Egyszer majd eljon a te idod is amikor baratod legyen.Ne legy olyan mint a tobbi meno tini lany.Add onmagad es ne nezz le masokat.En is 14 eves vagyok es meg nem volt baratom.Majd egyszer gondolom lesz.
2012. dec. 9. 19:24
 22/25 A kérdező kommentje:

köszi,néha jól esik egy ilyen lelkizős komment :) főleg hogy korombeli írja :D

thx!! 

2012. dec. 9. 19:30
 23/25 anonim ***** válasza:

Jó lenne egy kép rólad! :)

Az nem baj, ha nem vagy ribanc! Csak azért ne akarj barátot, mert mindenkinek van! :)

2012. dec. 9. 20:40
 24/25 A kérdező kommentje:
kép?!? Oo lefagyna a géped! biztos hogy nem,mert rusnya vagyok,csak a bnőim és a családom szerint vagyok "szép". még fészbuk profil képem sincsen ><
2012. dec. 9. 21:13
 25/25 anonim ***** válasza:

namutina:D idegenek vagyunk, mit érdekel minket, hogy esetleg az ország másik felében élő lányka hogy néz ki:D

meg örülj, úgyse fognak lerondázni:D csak meleget kapsz:)

2012. dec. 9. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!