Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mi lehet velem a baj?
eddig még egyszer sem volt pasim,pedig lehetett volna rá alkalom,de a gyerek vagy csúnya volt vagy szimplán nem jött be.
és mostanában szinte mindegyik ismerősöm talál magának párt,értitek,konkrétan a legcsúnyábbak (is)!
az egyik bnőm full ronda,a haverok 100%-a ezt mondja és valószínű hogy talált magának egy srácot.
a másik lány meg (majdnem a legkövérebb!) is "pasizik",járt már 2 fiúval(jelenleg is).
a másik lány meg tök átlagos,arról híres hogy bukásra áll pár tantárgyból,de tanulás helyett bulizik,piál,cigizik,sőt már sz0pott is!! ő is kövér!
és ezek a lányok mondják nekem,hogy ők milyen csúnyák,én meg se szólaljak,mert szép vagyok meg minden -.-
most akkor a fiúk az ízlés-ficamosok vagy az a baj,hogy nem vagyok "ribanc" ?!! velem van a baj?!
Elmesélem,hogy szokott ez általában menni(akikkel találkozom vagy beszélek)!
1. ember: csúnya vagy! ><
2. ember: SZÉÉP! *-*
3. ember: full átlag :|
MOST AKKOR KI A HÜLYE? Én? Oo
vagy könyveljem el hogy "stupud people. stupid people everywhere" ??
*hozzáteszem hogy a fiúk JOBB fejnek tartanak,mint a többi lányt! sokat szoktam velük röhögni!
igen,felszínes p*csa vagyok XD
megmondom én mi a Te gondod:)
nagy a pofád babám:D ne bunkózz le, ez van... felszínes vagy, azt hiszed, hogy az elég, ha szép vagy... lófszt elég:D
amíg a csúnya, kövér barátnőid nem teszik az agyukat, addig Te sorolod, hogy "én vagyok a legszebb, legokosabb, senki a nyomomba se ér"
és ez történik azzal, aki a leggazdagabb, legszebb és legokosabb, és a sor elején a helye:
http://www.youtube.com/watch?v=LZN0f5ugf5A
amúgy meg felelszvagymersztől és az üvegezéstől ne várd, hogy egy lotyón kívül bárki is leszel.. az a játék annyiról szól, hogy mekkora "bevállalós" vagy, vagyis nem fognak leribancozni, ha körbeszopsz mindenkit, mert csak játék... gratula:)
szóval szerintem ne szállj el magadtól, és akkor még nő is lehet belőled, nem csak kislány..:)
FÉLRE ÉRTESZ,MERT SZERINTEM ÉN CSÚNYA VAGYOK!!! ÉS SZOKTAM IS HANGOZTATNI ANYÁÉKNAK IS :|
pont hogy én vagyok legtávolabb a ribanc szótól! a többi lány NÉPSZERŰSÍTIK magukat fészen,photoshoppolják a képeiket és azzal menőznek hogy 1000 akárhány ismerősük van.
én abszolút depis típus vagyok,csak akkor nagy a pofám,ha valakivel szópárbajozok,amúgy meg nem!
*ja és NEM engem tartanak a legszebbnek,hanem a biszex csajt!
most mi akkor a probléma? nem értem,miért kell kifacsarni a szavaimat. jahh,hogy valamibe mindig bele kell kötni,értem.. hát akkor jó mulatást!
szópárbajozolXD tehát kurnyázol:D
bizonygathatod akárhogy, de még mindig csak a külsődről beszélsz... meg hogy Te ilyen vagy, és ilyen nem vagy... kinek akarod bebizonyítani?
értelmes ember nem mondja el magáról, hogy milyen, mert ez nem az ő dolga.. és nem mondja el magáról mások véleményét sem, mert az sem az ő dolga.. amíg hangoztatod, hogy Te milyen vagy, addig neked nem kell más, aki elmondhassa milyen vagy.. vagyis addig nem lesz pasid.. (illetve normális kapcsolatod, ez ugyebár nem egyenlő a pasival.. sajnos..)
XDD jól van na,úgy értettem hogy veszekszem pl. egy csajjal.
szerintem egy 14 évesekből álló csoportnál a felelsz vagy mersz nem feltétlen állna a szex témakörén belül,sőt!
az a 3 fiú csajozás terén elég félénk és mi sem vagyunk a bnőmmel tiniribancok mint a többi lány. mellesleg elég cink lenne "olyanokat" csinálni,mert osztálytársak vagyunk meg hasonlók...
de addig is azzal nyugtatgatom magam,hogy hátha holnap megismerkedem egy fiúval.mégha ennek kicsi is az esélye :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!