Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Meg volt mára beszélve egy lánnyal randi. Oké, még délelőtt elmentem hozzá, vagyis a munkahelyére, hogy akkor este megyünk-e. Ó persze, minden f@sza meg milyen jó lesz, és még a telefonszámomat is elkérte hogy el tudjon érni!! Tehát ő kérte el!! Én is az övét egyébként. Erre csak nem hív, mondom rácsörgök (de itt már gyanús volt a dolog) nem vette fel, egy félóra múlva megint, megint nem veszi. Hát ez nem normális mondom. Gerinctelen, ez a legjobb szó rá. Szóval a kérdés az lenne, hogy ebben mi a jó, annak aki ilyet csinál. Mert egyszerűen nem tudom felfogni ésszel, de ha 5ször születnék akkor se tudnék rájönni. Miért nem lehet megmondani hogy ha nem akar tőlem semmit. De még így, értitek, hogy adjam már meg a számomat is. Mi a f@szomnak, ha úgy is tudta hogy nem akar eljönni. Meg még múltkor dobta hogy kár hogy nem vagyok face-en mert ott is dumálhatnánk. ??? Minek? Ha nem is akar? Valaki világosítson már föl, hogy hogy van ez mert én ehhez kevés vagyok. Arra gondoltam, hogy esetleg hogy ne bántson meg, de ha így van, akkor az már nem jut el a tudatáig hogy ezzel így sokkal szarabb érzést generál. Meg magát is megkímélné egy pár kellemetlen helyzettől, mert ha nem akar semmit, akkor nyilván beszélgetni se meg látni se, de ha ezt nem közli, akkor én abba a hitbe maradok hogy oké a játék, és keresni fogom. Meg nekem is megspórolt volna némi pénzt, időt meg csalódást.2012. dec. 8. 21:06
1/11 anonim válasza:
Nem, ezek az emberek nincsenek olyan szinten, hogy felfogják, hogy ezzel nagyon fájdalmat okoznak. Hadd a francba ha még egy sms-t sem tudott nyomni. Örülj neki, hogy időben kiderült milyen gerinctelen, a legértelmesebb dolog amit tehetsz, hogy elfelejted.:)
2/11 anonim válasza:
Azért én még várnék egy kicsit hogy meg tudjam mi volt az oka lehet valami olyan jött közbe vagy bármi az élet tud vicces dolgokat csinálni lehet elütötte egy kamion szoval várj hátha rád ír utána beszélj meg randit megint de most te nem mész el peace
3/11 anonim válasza:
nekem olyan is volt,hogy egy nap 2vel beszéltem le randit,egyik sem küldött egy smst sem,hogy nem jönnek!
-persze ha megkérdeznéd a csajt,biztos hazudna valamit,hogy jaj ez vagy az jött közbe...
4/11 A kérdező kommentje:
De én erre csak gondoltam hogy esetleg ezt tudom elképzelni, épkézláb okként. De nem tudom hogy ez áll-e a háttérbe. Ezért érdekelne hogy mi a tökömre gondol valaki amikor ilyet csinál. Amúgy meg persze, inkább most derüljön ki mint mittudomén, valamikor később, mikor már még jobban beleélem magam. Nem arról van szó hogy úristen felvágom az ereimet ez miatt. Már most se nagyon érdekel. Csak az oka ennek a viselkedésnek, az érdekelne. Például amelyik lány már csinált ilyet, az elmondhatná hogy miért tette?
2012. dec. 8. 21:19
5/11 A kérdező kommentje:
Hát ja, az is eszembe jutott megkérdezem őt magát, a munkahelyén bármikor el tudom érni, de ahogy te is mondod, úgy is kamuzna valamit. Na hát azzal nem mennék sokra.
2012. dec. 8. 21:21
6/11 anonim válasza:
miota ismered? es mennyire volt ez egyertelmuen lefixalva?
7/11 A kérdező kommentje:
Hát nemrég, egy hete kb. Ahogy írtam is, teljesen le volt fixálva, még ma délelőtt is rábólintott, meg, mondom elkérte a számom stb..
2012. dec. 8. 21:23
8/11 anonim válasza:
jol van mindegy had hazudjon legalább húzd meg utána meg had mennnnnyyyyen :D
9/11 anonim válasza:
Hát látod ezt én sem értem...Sajnálom , hogy nem járnak ide válaszolgatni az ilyen típusú emberek...Én buliban találkoztam egy sráccal akit látásból ismerek egyébként, tökre úgy viselkedett, hogy tetszem neki, beszélgettünk még meg is csókolt utána mondta, hogy majd még beszéljünk, irni fog. Irt is kétszer, utána egy hétig semmi, gondoltam irok hátha arra vár, vissza is irt, beszéltünk igy 3 mondatot, és ez volt 4 napja, azóta semmi :) Hogy ez mire jó??? Ha nem akar megismerni akkor nem kell, megvagyok én nélküle is , de akkor ne csináljon már úgy mint aki tényleg nagyon akar valamit! Komolyan az emberek annyira parasztok tudnak lenni, hogy az valami felháborító :)
10/11 A kérdező kommentje:
Hát ez az, mi a szarnak kell színészkedni? Tudtam hogy vannak ilyen emberek, de velem most fordult elő először, és komolyan furdal a kíváncsiság hogy ezt miért csinálja valaki. De úgy látszik most sem fogok erre választ kapni.
2012. dec. 9. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!