Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt már ilyen, ez mennyire normális? Miért nem tudom dobni?
Van egy lány, aki egyáltalán nem az esetem, próbálok vonzódni hozzá, de arcra sajnos annyira nem jön be, hogy szégyellem még a barátaimnak vagy a szüleimnek, tesóimnak is bemutatni. Tudom, szemét féreg vagyok, de így értitek mennyire durva a helyzet, sajnos. :/
Ennek ellenére mégis találkozgatok vele, mert jól esik,hogy van egy lány, akinek kellek és szeret is velem csókolózni meg mást is csináltunk már. A teste legalább nem olyan rossz. :P
Egyébként nem vagyok jó pasi, sokáig próbálkoztam nekem tetsző lányoknál, de folyton úgy éreztem, hogy egy nulla vagyok hozzájuk képest is biztos rossul vennék, ha megcsókolnánam őket, amikor kaphatnának nagyon jó pasit is. Na, de ennél a csúnyácska lánynál nem is volt nehéz tökösnek lenni, valamiért úgy éreztem, itt úgysincs vesztenivalóm, mert amúgy sem jön be nekem, de testi tapasztalokra vágytam viszont.
Hát pedig inkább keress valaki mátst, mert ezt úgyis ott fogod hagyni, és nem kéne, hogy még jobban megszeressen.
Csak merj úgy viselkedni a neked tetsző lányokkal is mint a mostani barátnőddel.
Bocs, de most enyhén undorodom tőled. Ha nem tetszik, ha nem szereted, és nem akarsz találkozni vele csak szexre, akkor nem érdemled meg. Szerinted mit érez a csaj, vagy ez téged nem érdekel?
Ha nem, akkor szakíts vele, minél hamarabb. Ha nem teszed, tényleg szemét féreg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!